Winterwedding

Elkaar het jawoord geven in een sprookjesachtig decor als een echte winterwedding of juist bij dat pittoreske kapelletje bovenop de zonovergoten berg? In Oostenrijk kan het!

Winterwedding

Trouwen in het buitenland is fantastisch en voor velen een droom. Een droom die prima gerealiseerd kan worden. Het vraagt alleen iets meer werk en geregel dan een huwelijk in Nederland. Want… wat moet je allemaal regelen? Hoe doe je dat? Kun je wettelijk trouwen of alleen ceremonieel? Hoeveel gasten kan ik uitnodigen en toch binnen mijn budget blijven? Hoe maak het beste afspraken met lokale leveranciers? etc. etc. Allemaal vragen waar je tegenaan loopt bij de organisatie van een huwelijksfeest.

Een weddingplanner… hoe fijn!

Omdat je vaak maar eenmalig een bruiloft organiseert, kan het best lastig zijn om het allemaal goed geregeld te krijgen. Wat moet je allemaal regelen? Wie nodig je uit? Wat kunnen we allemaal met ons budget? Wie zijn de beste leveranciers voor mij? etc. Een weddingplanner is dan het juiste antwoord op jullie vragen!

Otherwize Weddings biedt heel graag de helpende hand en helpt jullie om de buitenlandse droom waar te maken. Door onze jarenlange kennis en ervaring in het organiseren van vele bruiloften en evenementen weten we wat we moeten doen om samen met jullie mooiste dag te organiseren.

Om het aanbod helemaal compleet te maken heeft Otherwize Weddings in samenwerking met Haus Walser Berge en zelfstandig trouwambtenaar Trouwen met gevoel een heel mooi trouwarrangement samengesteld…

Hoe het begon…

Al heel wat jaren ben ik een grote fan van de wintersportvakantie. Lang geleden ‘behebt’ met het virus dat nooit weer overging. Ieder jaar kan ik weer zo genieten van de lange, sportieve dagen buiten. Soms koud met sneeuwval, maar heel vaak genietend van een heerlijk zonnetje. Dit genieten werd pas echt compleet toen mijn kinderen ook meegingen. Samen dagtochten maken van piste naar piste, genieten van de sneeuw… een van de leukste dingen die er bestaan. Een echte passie dus.

Een passie voor organiseren

Jaren later kwam daar de passie voor het weddingplannen nog eens bij. Het organiseren van een bruiloft… een klein stukje van het geheel, de complete dag, ceremoniemeester zijn, de styling verzorgen of het totale plaatje. Vanuit een passie mogen werken en een huwelijksdag organiseren, wat een prachtig cadeau!

Trouwen in het buitenland

Met mijn voorliefde voor reizen en organiseren wist ik al snel dat ik graag grensverleggend wilde werken, figuurlijk èn letterlijk. Trouwen in het buitenland wil ik graag verzorgen. Wel op voorwaarde dat ik een goed gevoel moet hebben bij het gebied waar ik iets organiseer. Naast de mediterrane landen had ik dus inmiddels ook mijn hart verpand aan Oostenrijk, om precies te zijn het Kleinwalsertal. Ons ‘eigen’ skigebied.

Haus Walser Berge, een prachtige locatie

Haus Walser Berge in Mittelberg (een van de pittoreske dorpen in het Kleinwalsertal) volgde ik al enige tijd via social media. Vanaf het begin was ik al bijzonder onder de indruk van de kwaliteit en het goede gastheerschap van de eigenaren Hans en Odette ter Braak. Dat we in Nederland toevallig ook nog in ‘buurdorpen’ wonen versterkt bijna vanzelfsprekend de band.

Een samenwerking was geboren

Op een dag vielen de puzzelstukje in elkaar, kreeg ik echt een ‘hoera-gevoel’ en wist ik dat ik heel graag een samenwerking wilde met Hans en Odette. De eerste enthousiaste mail was snel geschreven en verstuurd. Al heel snel kreeg ik een al even enthousiaste reactie van Odette terug. Wow! Ook zij wilde graag een keer brainstormen. Toevallig was Odette niet veel later een paar dagen in Nederland en konden we onze ideeën bespreken. En wat geweldig is het als je dan beiden direct een ‘klik’ voelt. Een samenwerking was geboren.

Alleen nog maar genieten!

Voorop stond dat we een compleet trouw arrangement willen aanbieden aan bruidsparen die elkaar het jawoord willen geven, een huwelijksjubileum willen vieren of voor getrouwden die elkaar de renewals of the vows willen geven. Zij hoeven alleen nog maar hun koffers te maken en naar Oostenrijk te rijden.

Bianca Fabricius, zelfstandig trouwambtenaar

Bij trouwen hoort natuurlijk een trouwambtenaar die het bruidspaar in het echt moet verbinden. Ook dit belangrijke deel willen wij heel graag verzorgen voor de trouwlustigen. Zelfstandig trouwambtenaar Bianca Fabricius kende ik al enige tijd en voor mij is zij is de juiste persoon om dit op een liefdevolle manier aan bruidsparen te vragen.

Een compleet trouwarrangement

Na enig brainstormen, schrijven, herschrijven en nog eens herschrijven hebben we een prachtig arrangement uitgewerkt.  Vol trots bieden wij dan ook dit mooie, complete arrangement aan bruidsparen aan om te kunnen trouwen in het Kleinwalsertal. Dè plek dus om elkaar het jawoord te geven of de liefde voor elkaar voor een tweede keer te bezegelen. Want:

Jullie persoonlijke en ontspannen huwelijk is ons uitgangspunt!

Vanuit de grond van mijn hart kan ik zeggen dat wij allemaal ondernemen vanuit een grote passie en liefde voor ons vak. We kunnen oprecht genieten van het geluk van onze bruidsparen en gasten!

Uitgebreide informatie over dit arrangement en meer lees je op de pagina ‘Trouwen in het buitenland’ op deze website. Wil je meer weten? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met me op en ik vertel je graag meer.

Veel liefs, Marion

Leave a Comment