Weddingplanner

Jullie mooiste dag, mijn grote passie!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en staan aan het begin van een hele bijzondere periode in jullie leven waarin jullie de liefde gaan vieren. Een periode waar ik jullie heel graag bij wil helpen, want jullie mooiste dag is mijn grote passie. Ik hecht veel waarde aan een goed en persoonlijk contact gedurende de hele voorbereiding en dat begint eigenlijk altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek bespreken we jullie dromen, wensen, verwachtingen en budget en ik vertel jullie graag over de mogelijkheden die er allemaal zijn. Met al deze informatie ga ik aan werk en maak een voorstel geheel op maar voor jullie bruiloft. Pas nadat jullie dit voorstel hebben gelezen, nemen jullie een beslissing. Samen bewandelen we dan stap voor stap het pad naar jullie grote dag.

Fotocredits: Stance Photography

fa-female
Ceremoniemeester

Een ceremoniemeester zijn is een geweldige, maar vooral ook een hele tijdrovende taak. Otherwize Weddings neemt dit werk graag uit handen. Niet alleen tijdens de bruiloft zelf, maar ook in de weken voorafgaande aan de bruiloft voor een perfecte voorbereiding. Zodat niet alleen jullie, maar ook alle familie en vrienden, ontspannen en zorgeloos kunnen genieten van deze feestelijke dag.

Mocht de bruiloft er om vragen werkt Otherwize Weddings altijd met een assistent ceremoniemeester tijdens de huwelijksdag zelf. Alles is erop gericht jullie bruiloft ontspannen en goed georganiseerd te laten verlopen.

Wil je meer hierover weten? Neem gerust vrijblijvend contact op en ik vertel graag meer over de mogelijkheden die er zijn.

fa-glass
Volledige organisatie

Otherwize Weddings neemt tijdens de voorbereidingen op jullie mooiste dag graag veel werk uit handen, zodat jullie niet alleen ontspannen van de bruiloft zelf kunnen genieten, maar ook van de voorbereidingen die eraan vooraf gaan. Vanaf het begin tot aan het einde van de bruiloft zal Otherwize naast jullie staan. En natuurlijk doen we altijd alles in goed overleg.

Kiezen jullie voor het volledige arrangement, dan verzorgt Otherwize Weddings niet alleen de voorbereidingen van de bruiloft, maar is ze er tijdens de bruiloft natuurlijk bij als ceremoniemeester en gastvrouw zodat ook jullie gasten optimaal kunnen genieten van het feest.

Het ceremoniemeester arrangement wordt alleen aangeboden voor bruiloften in Nederland. Voor bruiloften op Ibiza biedt Otherwize Weddings uitsluitend het volledige arrangement.

fa-adjust
Zekerheid en veiligheid

Zekerheid en Veiligheid voor alles! Iedere locatie is verplicht een BHV'er (Bedrijfs Hulp Verlener) tijdens de bruiloft ter plaatse te hebben. Ook Otherwize Weddings is erkend BHV'er voor een extra veilig gevoel.

Otherwize Wedding adviseert haar klanten altijd een huwelijksdagverzekering af te sluiten.

Mocht Otherwize Weddings zelf door omstandigheden onverhoopt uitvallen en de werkzaamheden voor jullie bruiloft niet verder kunnen zetten, dan zorgt Otherwize Weddings altijd zelf voor een goede en professionele back up, zowel in Nederland als op Ibiza.

fa-adjust