Weddingplanner Kleinwalsertal

14 januari 2017 Bruiloft Richard & Marieke-5389Zie je het al voor je? Elkaar het jawoord geven in een sprookjesachtig, winters decor op de piste, in een gezellige berghut of op het terras van een mooi hotel met dito uitzicht? Brandende vuurkoren, warme plaids, zachte vachtjes om op te zitten en heel veel kaarslicht. Romantischer kan het bijna niet. In het prachtige, sneeuwzekere en lieflijke Kleinwalsertal in Oostenrijk kan het allemaal!

Trouwen in het Kleinwalsertal is in alle jaargetijden prachtig, maar in de wintermaanden natuurlijk helemaal. Zie je het besneeuwde landschap al voor je?

Het dal bestaat uit de dorpen Riezlern, Mittelberg, Hirschegg en Baad en kent hele mooie locaties, heerlijk eten, prachtige uitzichten … het prachtige Kleinwalsertal heeft alle ingrediënten in huis om elkaar op een bijzondere manier het jawoord te geven, voor de wet of symbolisch, de liefde voor elkaar te bezegelen en een heerlijk romantische bruiloft te vieren. Een praktisch voordeel is dat dit deel van Oostenrijk heel eenvoudig te bereiken is via de Duitse snelwegen.

Een winters plaatje

Privé kom ik al jaren in het Kleinwalsertal om er mijn skivakantie met ons gezin door te brengen, hier is dan ook mijn liefde voor het idee om in winters Oostenrijk te trouwen geboren. Ik voel me er heel erg thuis. Het Kleinwalsertal kent hele mooie locaties en hiermee ook schitterende plekken om te trouwen. En ondanks alle fijne voorzieningen hebben de pittoreske dorpjes veelal niets van hun puurheid verloren. Otherwize Weddings heeft inmiddels ook hier een heel fijn en betrouwbaar netwerk opgebouwd in het Kleinwalsertal en werkt uitsluitend samen met goede en betrouwbare partners in zowel binnen- als buitenland. Trouwen in in de sneeuw is een droom!

De mooiste dag in de sneeuw

Een bruiloft in het buitenland is niet compleet zonder een gezellig welkomstfeestje op de avond voor de bruiloft. En de ultieme plek om dit te vieren is natuurlijk een echte berghut, een die alleen te bereiken is met stoeltjeslift of te voet. De plek voor de hut bewaren we tot het laatst als ‘geheim’ voor de gasten. De reacties van iedereen is altijd geweldig als ze ontdekken wat we gaan doen. De stemming zat er natuurlij al goed in, maar kan nu helemaal niet meer stuk.

En dan de dag zelf. Terwijl jullie in alle rust genieten en je voorbereiden op de dag, wordt de locatie helemaal in gereedheid gebracht, klaar om samen met jullie de mooiste dag te gaan beleven. Een droom van veel bruidsparen is toch wel om buiten te trouwen, echt in de sneeuw, en dat is ook fantastisch. Of dit ook mogelijk is, hangt natuurlijk volledig af van het weer. Als het kan doen we het, maar mocht het niet lukken, dan wordt het ‘binnen’ ook als een echt winters wonderland omgetoverd. Ook een plaatje om te zien! En soms kunnen we dan toch wel de borrel buiten doen met heerlijke warme drankjes, zoals Glühwein en chocolademelk.

Het diner doen we natuurlijk binnen, wel zo comfortabel. Door de prachtig gedekte tafels geheel in winterse sfeer smaakt het eten nóg beter. En dan het avondfeest waarbij tot in de kleine uurtjes gedanst kan worden, een geweldige manier om jullie mooiste dag in de sneeuw met elkaar af te sluiten.

Weddingplanner Kleinwalsertal

Door mijn persoonlijke aanpak van bruiloften en de fijne samenwerking met de geweldige leveranciers in het dal, bieden wij samen onvergetelijke huwelijksdagen waarbij jullie verblijven op heerlijke locaties, kunnen genieten van gastvrijheid op hoog niveau en persoonlijke aandacht, de voordelen ervaren van duidelijke communicatie, korte lijnen èn de expertise van hele ervaren trouwprofessionals.

Neemt gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie over trouwen in Oostenrijk.

Fotocredits: Dick van der Veer Fotografie

Leave a Comment