Trouwen in Nederland

Bruiloften organiseer ik in heel Nederland, maar mijn focus ligt vooral op het mooie Twente en de omgeving, zoals Salland en de Achterhoek. Opgegroeid en nog steeds woonachtig in Twente weet ik inmiddels uit ruime ervaring dat deze regio een prachtige plek is om elkaar het jawoord te geven. Het is heel divers, bourgondisch, kent vele, vele mooie trouwlocaties, het gastheerschap staat vrijwel altijd op hoog niveau en de trouwbranche is er sterk vertegenwoordigd. Bovendien houden ‘we’ hier wel van een mooi feest. Ik prijs mijzelf dan ook heel gelukkig dat ik zoveel trouwtoppers tot mijn netwerk mag rekenen en in in het mooie Twente (en omgeving) bruiloften mag organiseren. Trouwen in Twente is een beleving op zich!

Weddingplanner

De voorbereidingen van een huwelijksdag vragen heel wat planning en organisatie. Een mooie, maar vooral ook tijdrovende taak. En meestal doe je dit maar één keer en soms misschien wel twee keer. Maar vrijwel altijd loop je tegen veel zaken en onduidelijkheden aan waar je ook niet gelijk een antwoord op weet. Hoe organiseer je nou eigenlijk een bruiloft? Welke afspraken moet je met jouw leveranciers maken? Wat zijn de mogelijkheden? Wie nodig je uit? Ook best lastig om te bedenken. Zomaar een paar vragen waar je mee te maken krijgt… Een weddingplanner is dan de oplossing. Ik bied jullie dan ook heel graag deze helpende hand om samen met jullie de allermooiste dag te organiseren!

Jullie droombruiloft

Hoe ziet zo’n dag er dan uit? Dat kan natuurlijk op vele manieren gebeuren, volledig afhankelijk van jullie, jullie wensen, de gasten, de grootte van de groep, de locatie, het aantal dagen en – last but not least –  het budget. Als het enigszins past adviseer ik altijd wel om een welkomstfeestje te doen. Dat kan een etentje zijn, maar ook een gezellige borrel. Misschien blijven slapen jullie al wel op de locatie met een aantal gasten en dan is het helemaal super om de avond voor de bruiloft al lekker in de stemming te komen.

Het is heerlijk om de dag zelf lekker relaxed te beginnen. Een goed ontbijt met elkaar en dan langzaam gaan beginnen met de eerste voorbereidingen zoals de haren en make-up laten verzorgen. Ondertussen wordt de locatie helemaal voorbereid op alles wat gaat komen.

Het eerste spannende moment is de first look. Welk pak zal hij dragen? En heeft zij echt die prinsessenjurk aan? Altijd een magisch moment waarbij we de tissues vaak wel bij de hand hebben. Ondertussen druppelen de gasten binnen en nemen zij plaats voor de ceremonie. Het moment is daar! (ook zo spannend!), jullie entree. En hupsakee, de tissues gaan nog een keer rond.

Na het jawoord wordt er natuurlijk getoost op de liefde en het geluk, vaak geruisloos overgaand in een borrel met appetizers. En terwijl jullie gezellig genieten met de gasten, wordt de laatste hand gelegd aan het diner. De tafels zijn mooi gedekt, de kaarsjes branden en de glazen wachten glanzend om geheven te worden. Dit wordt genieten van een tongstrelend diner, met passende wijnen en natuurlijk van elkaar. En dan is het tijd om heerlijk ‘los te gaan’ tijdens het feest, dansend en genietend van deze prachtige en onvergetelijke dank. Vandaag zijn nieuwe herinneringen voor het leven gecreëerd.

Jullie bruiloft op de mooiste locaties

Het is al vaak beschreven en eigenlijk kan ik het niet genoeg vertellen, maar Twente is prachtig en bezit vele mooie locaties waar de kwaliteit van het leven en goed gastheerschap nog op een bijzonder hoog niveau staan. Of je nou voor een stadshotel kiest, een moderne en hippe locatie of juist een landelijk gelegen plekje… Twente heeft eigenlijk alles en is dus perfect om de liefde te vieren met een fantastische bruiloft!

En ik kan met heel mijn hart uit ervaring spreken, ik ben hier opgegroeid en woon er nog steeds met veel plezier. Ook voor bruidsparen woonachtig elders in het land is het ‘oosten des lands’ een geweldige regio om elkaar het jawoord te geven te midden van al jullie dierbaren.

Fotocredits: Totaalfotografie

Trackbacks and Pingbacks

Leave a Comment