Weddingplanner Twente (eo)

Opgegroeid en nog steeds woonachtig in het mooie Twente weet ik uit ruime ervaring dat deze regio een prachtige plek is om elkaar het jawoord te geven. De regio is heel divers, bourgondisch, kent vele mooie trouwlocaties, het gastheerschap staat op hoog niveau en de trouwbranche is sterk vertegenwoordigd. Ik prijs mijzelf dan ook heel gelukkig dat ik zoveel trouwtoppers tot mijn netwerk mag rekenen en in in het mooie Twente bruiloften mag organiseren. Trouwen in Twente is een beleving op zich.

Waarom een weddingplanner?

De voorbereidingen van een huwelijksdag vragen heel wat planning en organisatie. Een mooie, maar vooral ook tijdrovende taak. En meestal doe je dit maar één keer. Waarschijnlijk loop je tegen veel zaken en onduidelijkheden aan waar je ook niet gelijk een antwoord op weet. Hoe organiseer je nou eigenlijk een bruiloft? Welke afspraken moet je met jouw leveranciers maken? Wat zijn de mogelijkheden? Wie nodigen we uit? Zomaar een paar vragen waar je mee te maken krijgt… Een weddingplanner is dan de oplossing. Otherwize Weddings biedt jullie dan ook heel graag deze helpende hand om samen met jullie de allermooiste dag te organiseren!

Jullie bruiloft op de mooiste locaties

Twente is prachtig en bezit vele mooie locaties waar de kwaliteit van het leven en goed gastheerschap nog op een bijzonder hoog niveau staan. Of je nou voor een stadshotel kiest, een moderne locatie of juist een landelijk gelegen locatie… Twente heeft eigenlijk alles en is dus perfect voor een fantastische bruiloft! En ik kan met heel mijn hart uit ervaring spreken, ik ben hier opgegroeid en woon er nog steeds met veel plezier. Ook voor bruidsparen woonachtig elders in het land is het ‘oosten des lands’ een geweldige regio om elkaar het jawoord te geven te midden van al jullie dierbaren.

Fotocredits: Totaalfotografie