Weddingplanner Toscane

Mijn liefde voor Italië is al in mijn jeugd ontstaan tijdens de vele vakanties naar dit prachtige land. In die tijd ontdekten we vooral noord Italië met haar prachtige meren. Jaren later kwamen daar Toscane en Le Marche bij. In dit prachtige en veelzijdige land, waar genieten tot een ware kunst is verheven,  is ‘la dolce vita’, overal voelbaar.

Toen ik eenmaal de stap had genomen om ook bruiloften in het buitenland te gaan organiseren, mocht Italië natuurlijk niet ontbreken. Het liefst zou ik in dit hele prachtige land bruiloften willen organiseren, maar omdat ik alleen de beste service, kwaliteit en aandacht wil bieden, focus ik me vooral op Toscane en Le Marche, waar ik inmiddels een paar prachtige droombruiloften heb mogen verwezenlijken.

 

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland is fantastisch en voor velen een droom. Een droom die prima gerealiseerd kan worden. Het kost natuurlijk iets meer voorbereiding en werk, maar dan heb je ook echt iets unieks, een bruiloft om nooit te vergeten. De organisatie voor je eigen bruiloft doe je echter vaak maar een keer. Niet gek dus dat je tegen zaken aanloopt waar je nog nooit eerder bij hebt stilgestaan.

Hoe fijn is het dan om de organisatie uit handen de geven aan een professional. Een goede weddingplanner is onmisbaar bij een bruiloft in het buitenland. Bij Otherwize Weddings zit je dan goed! Met altijd een fantastisch team realiseren wij graag jullie droombruiloft in Italië!

 

Fotocredits Eppel Fotografie

Leave a Comment