Weddingplanner Ibiza

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en willen elkaar het jawoord geven op een hele bijzondere locatie. En waar kan dat mooier en beter dan op het zonovergoten Ibiza? Trouwen op Ibiza is trouwen dichtbij huis en toch al snel in een hele andere wereld, volop genieten dus. Ibiza is de ideale bestemming om de liefde te vieren.

jenniferarndtphotography1of469

 

Ibiza is een eiland met een heel divers karakter en een heerlijke smeltkroes van vele verschillende type mensen. Genieten van het leven is hier tot een ware kunst verheven. Een bruiloft op Ibiza kan dan ook op vele mogelijkheden gevierd worden. Van een kleine en intieme bruiloft tot en met een groots feest waarin tot in de kleine uurtjes gedanst wordt. En alles wat hier tussenin ligt.

Weddingplanner Ibiza

Trouwen in het buitenland vraagt wel iets meer regel- een organisatietalent dan een bruiloft in eigen land. Een weddingplanner is dan zeker geen overbodige luxe. Wij bieden jullie graag deze helpende hand zodat niet alleen de bruiloft zelf, maar ook de voorbereidingen hiervan echt een feestje zijn en jullie dus ontspannen naar de grote dag kunnen toeleven.

Inmiddels heeft Otherwize Weddings een heel sterk, goed en betrouwbaar netwerk opgebouwd op Ibiza. Wij werken uitsluitend samen met goede leveranciers die allen echt garant staan voor de beste kwaliteit en service. Alleen het beste is goed genoeg voor jullie.

Mooie bruiloften op Ibiza

Otherwize Weddings heeft al diverse mooie bruiloften mogen organiseren op het zonnige Ibiza én in andere landen en dus heel veel ervaring opgedaan in het trouwen in het buiten- en binnenland. Iedere huwelijksdag was heel uniek, bijzonder en vooral persoonlijk. De grote voorliefde voor het eiland vormde echter bij alle bruidsparen de rode draad, want Ibiza pakt je…

Onze website Trouwen op Ibiza vertelt nog meer over de mogelijkheden die er zijn op Ibiza.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te trouwen op Ibiza? Neem gerust contact met me op. Ik maak graag vrijblijvend een afspraak met jullie om jullie wensen in een persoonlijk gesprek te bespreken.

 

Fotocredits: Jennifer Arndt Fotografie