Weddingplanner Ibiza

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en willen elkaar het jawoord geven op een hele bijzondere locatie. En waar kan dat mooier en beter dan op het zonovergoten Ibiza? Trouwen op Ibiza is trouwen dichtbij huis en toch al snel in een hele andere wereld, volop genieten dus. Ibiza is de ideale bestemming om de liefde te vieren, laat je inspireren door de bruidsparen die je voorgingen en hun liefde vierden op het mooie en veelzijdige Ibiza.

Met veel passie, liefde en oog voor detail

Ibiza is een eiland met een heel divers karakter en een heerlijke smeltkroes van vele verschillende type mensen. Genieten van het leven is hier tot een ware kunst verheven. Een bruiloft op Ibiza kan dan ook op vele mogelijkheden gevierd worden. Van trouwen met z’n tweetjes, een kleine en intieme bruiloft tot en met een groots feest waarin tot in de kleine uurtjes gedanst wordt. Zeker niet alles is mogelijk, maar veel wel. Wij helpen jullie heel graag om jullie droombruiloft op Ibiza te vieren.

Ibiza weddingplanner

Trouwen in het buitenland vraagt wel iets meer regel- een organisatietalent dan een bruiloft in eigen land. Een weddingplanner die goed bekend is op het eiland, is dan zeker geen overbodige luxe. Naast een groot organisatietalent is het zeker bij een bruiloft op Ibiza enorm belangrijk dat de weddingplanner beschikt over een heel goed en betrouwbaar netwerk en dat ze de locaties op het eiland én de mensen erachter goed kent. Een voordeel is dat ik zelf in Nederland woon, waardoor een persoonlijk contact goed mogelijk is.

Een goed en betrouwbaar netwerk op Ibiza

Door de vele reizen die we al naar Ibiza hebben gemaakt en de bruiloften die we er al hebben georganiseerd, kent Trouwen op Ibiza het eiland inmiddels door en door en biedt jullie graag deze helpende hand zodat niet alleen de bruiloft zelf, maar ook de voorbereidingen hiervan echt een feestje zijn en jullie dus ontspannen naar de grote dag kunnen toeleven.

Door al deze ervaringen heeft Trouwen op Ibiza een heel sterk, goed en betrouwbaar netwerk opgebouwd op Ibiza. Wij werken uitsluitend samen met de beste leveranciers die allen echt garant staan voor de goede kwaliteit en service.

Lees meer over de ervaringen van bruidsparen die jullie voorgingen op onze Ibiza Weddings pagina.

Mooie bruiloften op Ibiza

Trouwen op Ibiza heeft al diverse mooie bruiloften mogen organiseren op het zonnige Ibiza én in andere landen en dus heel veel ervaring opgedaan in het trouwen in het buiten- en binnenland. Iedere huwelijksdag was heel uniek, bijzonder en vooral persoonlijk. De grote voorliefde voor het eiland vormde echter bij alle bruidsparen de rode draad, want Ibiza pakt je…

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te trouwen op Ibiza? Neem gerust contact met me op. Ik maak graag vrijblijvend een afspraak met jullie om jullie wensen in een persoonlijk gesprek te bespreken.

 

Fotocredits: Jennifer Arndt Photografie