Trouwen in het oosten

Je hebt een droom. En dat is een bruiloft op een mooie dag op die ene mooie en unieke locatie. Schitterend gelegen, voorzien van alle door jou gewenste comfort en verzorgt door top gastheerschap.

Natuurlijk heb je de beste leveranciers aan jouw zijde staan, want je wilt de mooiste foto’s en video om deze dag nog vele malen terug te beleven. Je wilt de lekkerste taart voor jouw gasten, die ook nog eens een lust voor het oog is. En je wilt toosten met champagne of andere bubbels.

De dag is natuurlijk tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Jouw weddingplanner zorgt er natuurlijk voor dat niets aan het toeval wordt overgelaten.

Een bruiloft om nooit te vergeten

Samen met alle gasten wil je genieten van een passende ceremonie, heerlijk eten en een bruisend feest tot in de kleine uurtjes. Als de nacht al een eindje onderweg is, kruipen jullie èn de gasten heerlijk in een fris bed zonder dat je er voor hoeft te reizen. Alles onder een dak of op zijn verst om de hoek. Om de volgende ochtend nog nagenietend samen te ontbijten.

Een stralend bruidspaar

Natuurlijk willen jullie schitteren als nooit tevoren. Jij in een prachtige trouwjurk en dito bruidskapsel, jouw bruidegom in een mooi op maat gesneden trouwpak. Jullie zijn samen de hoofdpersonen van deze allermooiste dag.

Een stadshotel of landelijk gelegen? Alles kan!

Is het alleen een droom of kan het ook echt gerealiseerd worden? Zeker kan dat! Het antwoord is trouwen in het oosten des land. Vooral Twente is een prachtige regio met voor elk wat wils. Of je nou heel landelijk wilt trouwen, met uitzicht op prachtige coulissen landschappen, of juist in de stad, te midden van cultuur. Alles kan!

Zelf ben ik hier opgegroeid en kan dan ook uit de grond van mijn hart zeggen dat het hier goed toeven is. De gastvrijheid en de vriendelijkheid in combinatie met een prachtige omgeving en mooie locaties voelen goed.

Twentse toppers uit de trouwbranche

Laat je verrassen door de Twentse gastvrijheid en geniet van gastheerschap op hoog niveau. De trouwbranche biedt zoveel kwaliteit in deze mooie regio. De leveranciers die betrokken zijn bij jullie huwelijksdag staan garant voor de beste zorg en kwaliteit. Ze gaan ervoor en laten niets aan het toeval over.

Een ware beleving!

Trouwen in Twente is een ware beleving. Of je er nou bent opgegroeid en al dan niet nog steeds woont, maar zeker ook voor iedereen die hun mooiste dag ook echt op en top willen beleven, samen met hun dierbaren. Otherwize Weddings heeft inmiddels diverse bruidsparen in het mooie Twente mogen begeleiden voor en tijdens de mooiste dag van hun leven.

En hoewel ik echt een passie heb voor de warme Mediterrane landen en winterse ski gebieden, kan ik met heel mijn hart een bruiloft in het oosten van het land aanbevelen!

Wil je meer weten?

Neem dan gerust contact met mij op. Dankzij een uitgebreid en heel betrouwbaar netwerk in deze regio kan ik met een gerust hart zeggen dat ik, samen met de andere trouwprofessionals, met alle liefde jullie droombruiloft zal organiseren.

Liefs, Marion

Leave a Comment