Verliefd op Ibiza!

Als je zelf al diverse keren op het prachtige Ibiza bent geweest, dan wil je al dit moois toch ook heel graag delen met je dierbaren. Die behoefte voel ik tenminste altijd heel sterk na al die prachtige Ibiza bruiloften én voorbereidende reizen. Daarom vlogen mijn lief en ik midden oktober voor een paar dagen naar dit magische eiland. En net als alle voorgaande keren pakte Ibiza mij ook nu weer gelijk weer. Hoe fijn was het dat ik dit nu echt kon delen! Verliefd op Ibiza!

Bijzondere momenten

renate-dragan-bruiloft-133

Ik wilde mijn lief natuurlijk zoveel mogelijk laten zien: de prachtige (trouw)locaties, idyllische strandjes, steden en dorpen met pittoreske straatjes en uitnodigende pleintjes en de mooie natuur. En niet te vergeten de zo enorm relaxte sfeer op het eiland, de magische rots Es Vedra en de beroemde zonsondergang bij Café del Mar. Vooral het aanschouwen van dit laatste natuurwonder bezorgde ons – onder het genot van een koel glas Cava en die zo typerende Café del Mar muziek – echt een kippenvel momentje.

Sfeervolle finca’s en prachtige villa’s

jenniferarndtphotography3of469

Natuurlijk ging ik in gedachten weer even terug in de tijd… naar het voorjaar toen ik met een van ‘mijn’ Ibiza bruidsparen de voorbereidende reis voor hun bruiloft maakte naar het eiland. Genietend van de eerste voorjaars zonnestralen en onder veel oh’s en ah’s bewonderen we onder andere hun meer dan geweldige finca. De bruiloften werden met alle leveranciers tot in de kleinste details besproken. Iets wat onmisbaar is bij een bruiloft in het buitenland.

Trouwen op Ibiza

jenniferarndtphotography134of469

In ging in gedachten terug naar de eerste Ibiza bruiloft van dit jaar, de bruiloft van Eelco en Judith daar op die prachtige en sfeervolle finca, waar zij samen met hun kinderen, familie en vrienden de mooiste dag(en) van hun leven vierden. Drie dagen lang genoot het hele gezelschap van het prachtige feest en gevarieerde feestprogramma onder een stralende zon.

 

youriclaessensphotography_ea2016-170-of-454

Ik ging in gedachten terug naar de bruiloft van Arne en Esther, een intiem en klein huwelijksfeest dat maar liefst een hele week duurde. Samen met hun gezin en directe familie vierden zij op zowel ingetogen als uitbundige wijze de liefde. Hun jawoord gaven ze elkaar in een romantische olijfboomgaard.

 

renate-dragan-thijssen-30-2

Ik ging in gedachten terug naar mijn laatste Ibiza bruiloft van dit jaar, die van Dragan en Renate. Tevens mijn laatste bruiloft van dit trouwseizoen. Zij vierden samen met de kinderen, familie en vrienden hun spetterende bruiloftsfeest! Wat was het geweldig om een fantastisch mooi trouwseizoen af te sluiten met dit knalfeest!

Bijzondere en inspirerende personen

En ik ging natuurlijk ook in gedachten terug naar de ontmoetingen met al die fijne, interessante, inspirerende en lieve mensen die ik heb mogen leren kennen op Ibiza. Personen die ieder voor zich een hele belangrijke rol hebben gespeeld tijdens de Ibiza bruiloften dit seizoen en personen waar ik nog heel lang mee hoop samen te mogen werken. Ik ben bijzonder dankbaar met alle fijne samenwerkingen.

Salud op Ibiza!

youriclaessensphotography_ea2016-265-of-454

Met een sprong in de tijd terug naar het nu, naar onze mini vakantie op Ibiza, weet ik dat ik ook dit trouwseizoen weer zo enorm veel geleerd heb en wijzer ben geworden. Door al mijn bruiloften, zowel eigen land als in buitenbuitenland.  Wat een geluk dat ik het prachtige vak van weddingplanner mag uitvoeren. En wat een geluk dat ik hierin als professional, maar zeker ook als persoon mag groeien. Ik hoop dat ik nog lang mag leren.

Mijn lief en ik hebben enorm genoten van deze heerlijke mini vakantie en zijn zeker niet voor de laatste keer op Ibiza geweest. Een eiland dat inmiddels een grote plek ik mijn hart heeft veroverd. Wij zijn verliefd op Ibiza! Salud!

Veel liefs, Marion

 

Wil je meer weten over trouwen op Ibiza? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

 

Fotocredits

Coverfoto en bruiloft Eelco & Judith: Jennifer Arndt Fotografie

Foto Cava en bruiloft Arne en Esther:  Youri Claessens Fotografie

Foto bruiloft Dragan en Renate en decoratie: Danielle Peeters Fotografie

 

Teamwork makes the dream work!

Tijdens deze Ibiza bruiloften werkte Otherwize Weddings samen met de volgende toppers. Dank jullie allen voor de meer dan fantastische samenwerking.

Mucho GustoMarbin FlowersPascale van SeventerJoelle VierlingAtzaró IbizaIbiza in MotionIbiza Dream 4 allIbiza HirePauline Boom IbizaIbiza PAJennifer Arndt FotografieYouri Claessens Fotografie en Danielle Peeters Fotografie

 

 

Recent Comments

Leave a Comment