Bruiloft op Ibiza

Droom je wel eens over trouwen op Ibiza, maar twijfel je of het wel echt iets voor jullie is? Sluit dan heel even je ogen en laat je meenemen naar een bruiloft over de grens: een bruiloft op het mooie en zonnige eiland…

Trouwen op Ibiza

Trouwen op Ibiza is echt een unieke ervaring. Of je het nou in een klein en intiem gezelschap viert of juist weer heel groots met vele gasten. Jullie mooiste dag, of liever gezegd dagen, worden er een paar om nooit meer te vergeten.

En hier noemen we gelijk al een van de grote plus punten van een bruiloft in het buitenland. Want een huwelijk over de grens vier je maar zelden op één dag. Vaak geniet je twee, drie of soms zelfs nog meer dagen van jullie huwelijksfeest.

Jullie dreamwedding

Hoe ziet zo’n bruiloft er dan uit? Dat kan natuurlijk op allerlei manieren worden ingevuld, geheel naar eigen wens, smaak en budget ook weer afhankelijk van de groepsgrootte. Maar in hele grove lijnen kunnen we natuurlijk wel een beeld schetsen.

’s Morgens sta je op en je weet dat er iets bijzonders gaat gebeuren, je voelt het aan alles. Jij gaat trouwen met je allerliefste en wel vandaag op het mooie Ibiza. En iedereen die je lief is, zal er vandaag bij zijn. Hoe mooi is dat! En terwijl jullie je in alle rust jezelf voorbereiden, wordt er achter de schermen al heel hard gewerkt door het Ibiza team aan alles wat gaat komen vandaag.

Terwijl je nog even ontspannen van een ontbijtje geniet, denk je met een grote glimlach op je gezicht terug aan gisteravond toen jullie met gasten het welkomstfeestje vierden hier in de tuin van jullie finca. Wat was het al geweldig! En dat was nog maar het begin.

Vanmiddag – na jullie ‘first look’ – gaan jullie samen met het fot0- en videoteam op pad voor de shoot. Natuurlijk staat de magische plek Es Vedra op het programma. Als iets symbool staat voor Ibiza… Daarna gaat de rit naar die waanzinnig mooie beach club waar de gasten al klaar zullen staan voor ontvangst. En dan gaat het echt beginnen!

Toosten op de liefde met bubbels

Met het uitzicht op zee gaan jullie elkaar het jawoord geven, om vervolgens te proosten op de liefde en die mooie bruidstaart aan te snijden. De daaropvolgende borrel met tongstrelende aperitiefjes geeft iedereen fijn de tijd om gezellig bij te praten. Hoe tof is het dat die Spaanse gitarist de sfeer nóg meer verhoogd.

En dan het diner. De tafels zijn prachtig gedekt, de kaarsen branden en de glazen wachten glanzend op de wijn en om geheven te worden. Het grote genieten van een heerlijk diner kan beginnen om uiteindelijk over te gaan in een knallend avondfeest. De beats van de DJ laten jullie swingen onder de sterrenhemel.

Dansen onder de sterrenhemel

Na middernacht gaan we naar binnen om het feest daar verder te vieren. En dat kan, want de taxi brengt iedereen veilig ‘thuis’. Wow! Dit wordt een dag om nooit meer te  vergeten. Dat weet je, dat voel je aan alles, terwijl je je laat zakken in de stoel van de kapster. Laat vandaag maar beginnen. Samen genieten staat met hoofdletters geschreven.

Trouwen op Ibiza is een droom, maar wel een droom die heel goed gerealiseerd kan worden. Duur? Misschien is het iets kostbaarder dan een bruiloft in eigen land, maar de beleving is het zeker meer dan waard.

Weddingplanner Ibiza

Lastig te regelen? Bij de organisatie van een destination wedding komt inderdaad best meer kijken dan een bruiloft in eigen land. Maar hé… dan hebben jullie ook een bruiloft om nooit meer te vergeten. Met een team van professionals maken we er samen onvergetelijke dagen van.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij helpen jullie met veel passie en liefde verder!

Veel liefs, Marion

Fotocredits: Jennifer Arndt Fotografie

 

 

 

 

Recent Comments

Leave a Comment