Peter en Jacqueline

  • Bruiloften, Nederland

Warmte, gezelligheid, goed voor alle gasten willen zorgen en bovenal de liefde voor elkaar en de kinderen… dat kenmerkt wel in het bijzonder mijn lieve bruidspaar Peter en Jacqueline. Op het Landgoed den Vossenbosch in het mooie Twente gaven zij elkaar het jawoord. Het werd een festival bruiloft die maar liefst 2 dagen zou duren. Deze droombruiloft met dit stralende bruidspaar liet zien dat je voor een mooie bruiloft heel goed in het mooie Twente kan blijven. Peter en Jacqueline delen graag hun ervaring.

Een weddingplanner, een hele goede keuze

“Een wedding planner dat klinkt best wel Amerikaans en niks voor een nuchter stel uit Twente, maar wat zijn wij blij met met onze keus om in gesprek te gaan met Marion. Een fantastische vrouw die zorgt dat je onbezorgd van de dag en de voorbereiding kunt genieten.

Fantastisch netwerk

Daarnaast heeft ze ook nog een netwerk met fantastische mensen om zich heen verzamelt waarmee ze ons kon helpen om de juiste mensen bij elkaar te krijgen die het feest kunnen maken zoals wij het ingedachte hadden. Marion, wij zijn heel blij jou ontmoet te hebben en ontzettend bedankt voor alles namens een heel gelukkig bruidspaar. Liefs, Peter en Jacqueline”