Niels en Patricia

  • Bruiloften, Oostenrijk
Onze bruiloft in de sneeuw!!

Jaah, we gingen trouwen en wisten 1 ding zeker: we gaan elkaar het jawoord geven in het winterse Oostenrijk. Al snel hadden we een huis gevonden waar wij en onze gasten een heerlijke week tegemoet zouden gaan. Want nu we er toch zijn…. dan ook met zijn alle op de ski.

Wij wilden een Nederlandstalige ceremonie en kwamen in contact met Bianca van Trouwen met gevoel. Al bij onze eerste ontmoeting straalde er van Bianca zoveel liefde vertrouwen en ervaring uit dat alleen zij onze babs mocht zijn.

Weddingplanner Oostenrijk

Maar er is nog zoveel meer te regelen en toen kwam Bianca met de gouden tip:  Marion !! Een weddingplanner?? Geen seconde aan gedacht. We keken elkaar aan en wisten dat dit misschien wel heel prettig voor ons uit zou kunnen pakken.

Al snel een date gepland met Marion. Het was gelijk duidelijk dat we hier te maken hadden met een fantastische vakvrouw. We wisten het gelijk, deze topper gaat ook mee naar Oostenrijk. Marion heeft alle kennis en ervaring in huis en zij heeft ons voorzien van geweldige ideeën en tips. Zo heeft Marion ons laten inzien wat onder andere de voordelen zijn van een het meenemen van een fotograaf uit Nederland.

En wat heeft ze gelijk gehad. Via Marion kwamen wij in contact met Indra Simons van iSi Weddings. Na deze drie geweldige kennismakingen was het voor ons duidelijk.

Deze 3 toppers zijn onze WEDDINGMUSKETIERS!!!

schermafbeelding-2016-10-13-om-12-43-49

Eigen foto Niels en Patricia

Marion heeft vanaf dat moment alle taken van ons overgenomen. De communicatie met gasten, leveranciers, band. Het draaiboek voor alle partijen. En ze gaf ons een duidelijke opdracht…. Laat alles los en ga er samen heerlijk naartoe leven.

Een winterse BBQ in de sneeuw

Om alvast in de stemming te komen vertrokken wij een paar dagen eerder dan de gasten naar Oostenrijk. Toen de bus met gasten aankwam ontvingen wij deze geweldige groep lieve familie en vrienden in gepaste Tiroler-kleding en natuurlijk mocht de schnaps niet ontbreken. Daarna begon de gezellige winter-bbq. Dit was ook weer een top idee van Marion!

Sfeervol winterwonderland

Marion kwam 2 dagen voor de bruiloft, samen met de andere musketiers, aan in Oostenrijk met een auto vol met winteraccessoires. Zelfs de houten slee was mee…..zo leuk! Van A tot Z werd alles tot in de puntjes verzorgt: onze ceremonieruimte werd omgetoverd tot een idyllische Oostenrijkse berghut en de feestlocatie (onze partykelder in het huis) was die avond een heus sfeervol winterwonderland.

Een winters sprookje

Op onze trouwdag waren de 3 Musketiers al vroeg in het huis aanwezig en trof Marion een bruid aan die leed aan een dosis “gezonde” spanning en zij weet als geen ander hoe hiermee om te gaan. De juiste woorden en een knuffel onder het motto: “Let it go….let it go…..wat kan jullie gebeuren in the snow”.

We hebben een fantastisch mooie dag gehad waarin Marion ten alle tijden de zaken compleet onder controle had en de dag heel prettig en soepel heeft laten verlopen voor ons als bruidspaar en voor alle gasten.

Lieve Marion, Nogmaals heel veel dank voor al jouw tijd, steun en liefde. 

Door jou werd onze trouwdag een winters sprookje! 

Dikke kus Niels & Patricia

 

Fotocredits iSi Fotografie