Tom en Christine

  • Bruiloften, Nederland
  • 22 sep 2012
  • Tom en Christine

“Onze eerste kennismaking met Marion hebben wij als zeer prettig ervaren. Ze nam alle tijd voor ons en sprak vol enthousiasme over haar vak. We voelden al gauw de klik en in het proces naar de bruiloft toe is ze alle beloftes altijd nagekomen. Zo werd het voor ons steeds makkelijker om haar zaken toe te vertrouwen.

De aanloop naar de bruiloft toe was ook zeer prettig. Er werd altijd tijd voor ons vrijgemaakt en ze stond altijd voor ons klaar voor vragen of zaken die geregeld moesten worden. Ze dacht met ons mee en keek zo nu en dan over onze schouder mee of alles nog goed liep. Wij hebben het als erg prettig ervaren dat er een professional ons voorzag van tips. Onze bruiloft was een versmelting van 2 culturen waarbij er twee keer zoveel details waren. Marion heeft deze details geweldig het hoofd geboden!

Marion heeft een hele grote rol gespeeld op onze succesvolle en prachtige trouwdag. Even attent, keurig als vriendelijk heeft ze onze gasten en ons in de watten gelegd.

Wij zijn erg blij geweest met Marion en kunnen haar dan ook aan iedereen aanbevelen! Alles draait in zo’n proces om vertrouwen en Marion is dan ook zeer zeker iemand die je een van je belangrijkste dagen in je leven kan toevertrouwen.”

Veel liefs,
Tom & Christine

Fotocredits: Daniëlle Heskamp Fotografie