Richard en Marieke

  • Bruiloften, Oostenrijk

Op de dag dat Richard en Marieke elkaar het jawoord gaven in het Kleinwalsertal in Oostenrijk viel er maar liefst 70 centimeter sneeuw. Bovenop de sneeuw die er al lag. Het gedroomde scenario werd hiermee werkelijkheid. Van de echte Oostenrijkse Huttenabend op de avond voor de bruiloft tot en met het afsluitende knalfeest waarin tot in de kleine uurtjes werd gedanst… het was een mooie winterse droom! Let it snow. let it snow!

“Dat wij in de winter gingen trouwen stond vast. Dat het niet in Nederland zou worden wisten wij ook direct zeker. We zijn dop vakanties zowel naar de zon als de sneeuw. Wordt het dan de zon of de sneeuw? Aangezien wij het heel belangrijk vinden om onze lieve familie en vrienden bij ons sprookje te betrekken hebben wij gekozen voor de sneeuw.

Al snel bedachten wij dat we graag hulp wilde van een weddingplanner. We hebben een druk seizoensbedrijf en trouwen in het buitenland vergt wel hele goede voorbereidingen.

Na wat zoeken op internet en mail contact, kwamen wij al heel snel bij Marion uit. We hadden direct een klik! Haar persoonlijke benadering sprak ons erg aan. Ondanks de behoorlijke afstand, wij wonen in Zeeland, was het contact super! Af en toe spraken we ergens haverwegen af en verder vooral veel mailen, bellen, appen enz.

Ter voorbereiding zijn we zelf 1 keer afgereisd naar Oostenrijk en 1 keer met Marion. We hebben in 3 dagen echt alles definitief gemaakt en doorgesproken.

Ondanks dat de ondernemers in Kleinwalsertal in de voorbereiding niet zo ver van te voren plannen, hebben wij altijd het gevoel gehad dat het helemaal goed ging komen. Marion zat er bovenop.

Ook het weekend zelf was enorm fijn dat Marion er bij was. Zowel wij als onze dierbare vrienden en familie hebben volledig kunnen genieten van het sprookjesachtige weekend terwijl Marion alle organisatie op zich nam.

Wij kunnen iedereen een weddingplanner aanbevelen en dan in het bijzonder Marion! Wat fijn dat je van te voren hulp krijgt van een professional, die overal aan denkt en overal bij helpt! Op bruiloft zelf hoef je geen vrienden en familie te belasten met allerlei organisatie.

Marion spreekt de taal, weet de weg en heeft een hele persoonlijke benadering. Marion enorm bedankt! We denken nog heel vaak terug aan een super weekend, wat een sprookje.”

Liefs Richard en Marieke

Fotocredits: Dick van der Veer Fotografie