Ramon en Patricia

  • Bruiloften, Italië

Superlatieven schieten eigenlijk tekort. Hebben Marion leren kennen als een vakvrouw die alles tot in detail regelt en organiseert. Mede dankzij haar hebben wij een onvergetelijke trouwdag gehad!

“Onze grote wens was om te trouwen in Italië, maar de grote vraag was: Waar beginnen wij, hoe organiseren wij dit?Gelukkig was daar Marion, onze steun en toeverlaat tijdens de voorbereidingen van onze bruiloft.

Na onze eerste afspraak met Marion waren wij er van overtuigd dat wij Marion nodig hadden als onze weddingplanner. Door haar enthousiasme, punctualiteit, creativiteit en professionaliteit hebben wij op een heel ontspannen manier naar onze bruiloft kunnen toeleven. Het draaiboek was tot in de puntjes uitgewerkt. Je hebt geweldige ideeën ingebracht en je wist onze ideeën en wensen allemaal te realiseren.

Mede dankzij Marion was het een onvergetelijke dag en een geweldig weekend, waar wij nog vaak aan herinnerd worden door onze gasten. Wij hebben met volle teugen van de prachtige dagen in Italië genoten en zijn je bijzonder dankbaar voor alles wat je voor ons hebt gedaan.

Heel veel liefs,
Ramon & Patricia”

Fotocredits: Due Punti Photography