Peter en Mirella

  • Bruiloften, Nederland

Love was all around! Peter en Mirella gaven elkaar het jawoord op Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn.

Lieve Marion,

In juli 2016 heeft Peter mij ten huwelijk gevraagd tijdens onze heerlijke vakantie in Italie. Onze dag werd 20 mei 2017.

Vanaf het moment dat we thuis waren zijn we begonnen met het plannen van onze bruiloft. We waren er al snel uit dat de locatie “de Uitkijk”in Hellendoorn  moest worden. Dat Rob Nijhuis onze fotograaf zou zijn en dat de Band Beethoven moest zorgen dat het een knalfeest zou worden! Tot zover hadden we onze bruiloft geregeld. We dachten dat dit al heel wat was, maar er komt nog zoveel meer bij kijken.

Toen hebben we besloten om Marion in te schakelen. We hebben een vrijblijvend kennismakingsgesprek gehad en we hadden direct een klik. Er viel een last van onze schouders, aangezien ik door Marion direct een overzicht had van wat we nog moesten regelen voor onze grote dag.  Zij heeft ons echt overal mee geholpen, van het verzenden van de “save the date” tot het versieren van onze locatie.

Marion heeft ervoor gezorgd dat wij een onbezorgde fantastische dag hebben gehad. Ze had alles tot in detail geregeld! Dus ben je op zoek naar een warme persoonlijkheid, voor wie niets te veel gevraagd is dan is Marion de aangewezen persoon om jullie bruiloft te organiseren!!

Liefs, Peter & Mirella

 

Fotocredits: Rob Nijhuis Fotografie.