Martin en Karen

  • Bruiloften, Nederland

De bruiloft verliep perfect, een grote droom!

“Onze ervaring is dat Marion echt ontzorgt, zodat je rustig en bewust samen van alle voorbereidingen kunt genieten. De grote dag zelf verliep perfect en Marion heeft ervoor gezorgd dat alles volgens onze wensen verliep.

Tijdens onze voorbereidingen op de grote dag zijn wij na het jawoord vrijwel direct van start gegaan met het regelen. Alle losse onderdelen waren in ‘no time’ geregeld. Van de locaties, DJ, trouwambtenaar tot aan de fotografe. Noem het maar op. Alles geregeld. En nu…? Het begon al een beetje te kriebelen. Er komt zoveel bij kijken… Hoe nu verder en hoe knopen we alle losse eindjes aan elkaar?

Ook de voorbereidingen verliepen vlekkeloos

Gelukkig ontmoetten we Marion tijdens het bruidsevent Brides, Bubbles & Beats. Daar vertelde zij dat zij de rol van ceremoniemeester zou kunnen vervullen voor ons. Dit zou betekenen dat Marion o.a. contactpersoon is voor al onze gasten en leveranciers, een mooi draaiboek voor de dag zelf maakt en ook gastvrouw is op de dag zelf. Daarnaast speelt ze ook een actieve rol bij alle voorbereidingen in het voortraject en beantwoord ze heel snel al je vragen… En nog veeeeel meer!

Kortom, Marion knoopt alle eindjes aan elkaar en zorgt ervoor dat de voorbereidingen vlekkeloos verlopen, zodat de grote dag een sluitend geheel is.

Ceremoniemeester

We hebben maar heel snel “Ja, ik wil” gezegd. Dit bracht ons veel rust en vertrouwen. Ook omdat we niet een familielid of vriend wilden belasten met de rol als ceremoniemeester. We wilden heel graag dat ook alle gasten van alles konden genieten. Onze ervaring is dat Marion echt ontzorgt, zodat je rustig en bewust samen van alle voorbereidingen kunt genieten. De grote dag zelf verliep perfect en Marion heeft ervoor gezorgd dat alles volgens onze wensen verliep.

Veel persoonlijke aandacht voor iedereen

Grote pluspunten zijn ook dat Marion oprecht veel aandacht heeft gehad voor ons als bruidspaar, maar daarnaast ook voor alle gasten tijdens de bruiloftsdag. Van de gasten kwamen dan ook vele enthousiaste reacties terug. Verder heeft Marion voor ons de styling op de locaties verzorgd. Bovendien is Marion een bijzonder warm, fijn en stralend mens. De bruiloft verliep perfect, een grote droom!

Wij vonden het heel bijzonder dat Marion onze ceremoniemeester was en wij kunnen haar bij iedereen van harte aanbevelen!”

Veel liefs, Martin en Karen

Fotocredits: iSi Weddings