Maaike en Coen

  • Bruiloften, Nederland

Wat zijn we blij dat we Marion als weddingplanner hadden voor onze bruiloft!

Helemaal blanco zijn we als aankomend bruidspaar naar Marion gegaan voor een eerste kennismaking. Ze gaf ons veel informatie aan adviezen, hierna had al snel door wat voor soort bruiloft/locatie én trouwambtenaar bij ons zou passen.

Samenwerken

In de voorbereidingen had ze veel goede suggesties  voor leveranciers waar ze zelf veel mee samen werkt, hierdoor hadden we voor ons gevoel echt de mensen om ons heen die bij ons pasten en de dag ‘af’ maakten. Maar daarnaast was het ook geen enkel probleem dat we bijvoorbeeld zelf een dj regelde die ze nog niet kende. Marion ging met ons mee naar de afspraken die we met de leveranciers hadden (catering, locatie en aankleding locatie). Ze onderhoudt alle contacten in de aanloop naar de bruiloft.

Totaal geen stress ervaren

Vooral in de laatste week voor de bruiloft hebben we totaal geen stress ervaren omdat we nergens zelf nog achteraan moesten, alles werd voor ons geregeld en stond in het draaiboek beschreven. Door Marion liep echt alles gesmeerd.

Op de dag zelf stormde het waardoor veel wat we bedacht hadden anders liep. Het plaatje wat we in ons hoofd hadden was totaal anders maar omdat Marion de touwtjes in handen had hebben wij ons als bruidspaar geen moment druk gemaakt over de alternatieve aankleding/invulling van de locatie. Het feit dat er niet getwijfeld werd over de juiste aanpassingen en we er niet mee werden belast maakte dat we intens hebben kunnen genieten van elke minuut van de dag.

Collecting special moments

Marion is zeer gestructureerd en heeft de planning van de trouwdag, zoals afgesproken met het bruidspaar én de leveranciers, in haar hoofd. Hierdoor kan ze gedurende de dag bijsturen daar waar het nodig is en los laten als het loopt. Ze heeft ons ontzettend op ons gemak gesteld dat alles goed komt, haar profesionaliteit, structuur en rust die ze uitstraalt is echt een onmisbare factor op een bruiloft.

Marion, onwijs bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt in de aanloop naar en op onze bruiloft. Je was ontzettend waardevol voor ons!!

Het is een onvergetelijke dag voor ons gezin geworden!

‘Collecting Special Moments’

Coen, Maaike, Suus en Meis

 

Fotocredits: Stance Photography

 

Aan deze bruiloft werkten mee:

Hoeve de Haar

Tentenwerk

Trouwen met gevoel

Kir Royal

Silverlining

Pakhuis Twente

Magnus Online

Bloemsierkunst Thijert

Mrs Brown

Wieger Dam Videografie

Marinella Baks Visagie

Stance Photography

Otherwize Weddings