LJ en Sharon

  • Bruiloften, Nederland

Zaterdag 17 juni gaven LJ en Sharon elkaar het jawoord in de boomgaard van het prachtige Slot Doddendael.

Lieve Marion,

Vanaf het eerste moment dat we Marion ontmoetten bij ons thuis wisten we dat zij onze weddingplanner/ ceremoniemeester moest worden!! Je voelt en ziet de betrokkenheid. Ze vindt het oprecht belangrijk te luisteren naar de wensen van het bruidspaar en je kunt je ervan verzekeren dat zij dit op een professionele manier zal oppakken.

Wij zaten in een bijzondere familiesituatie en ook daarin heeft ze rekening gehouden met de gevoeligheden en discretie die daarbij komt kijken. Marion was ook altijd goed bereikbaar; ook even een vraag tussendoor werd dezelfde dag gewoon beantwoord met een behulpzaam en vriendelijk berichtje. Dat hebben we als zeer prettig ervaren. Wij hadden er geen idee van hoe stressvol de organisatie van een bruiloft kan zijn, en voor ons was Marion de aangewezen persoon om ons hierdoorheen aan de hand te nemen.

Ondanks ons eigen perfectionisme, en het feit dat we zelf al heel veel hadden geregeld, hadden we niet zonder Marion gekund! De dag zelf waren onze gasten ontzettend onder de indruk van hoe goed alles was geregeld en hoe alles en iedereen werd begeleid door Marion en haar team. Na de bruiloft was het afkicken! We waren gehecht geraakt aan het prettige contact met Marion! Bedankt voor alles Marion!’

Liefs, LJ en Sharon