Jolanda en Raoul

  • Bruiloften, Ibiza

Trouwdag Raoul en Jolanda, Pou dés Lleo Ibiza

Het was er één uit duizenden en één die precies bij ons paste: onze trouwdag op Ibiza. Zó ons, zo wij als gezin! En dat was nooit, maar dan ook nooit gelukt als we Marion niet hadden gehad. Dat is niet een mooi klinkende of sociaal gewenste uitspraak, maar de waarheid.

Ónze dag

In het eerste gesprek met Marion, in onze beloften naar elkaar op de trouwdag zelf én de toespraak van onze (fantastische) trouwambtenaar Ronald Beukers werd het maar al te duidelijk. Wij verschillen in álles! Dus ook in visie op en wensen ten aanzien van een bruiloft. Marion wist daar perfect mee om te gaan en kon onze behoeften scherp stellen. ‘Dit klopt’, zei Raoul dan ook. ‘Graag jouw persoon, inzicht, ervaring en manier van werken voor ónze dag.’

Magisch Ibiza

Corona gooide twee keer roet in het eten, maar de derde datum gebeurde het eindelijk! Op het altijd magische Ibiza en op een plek waarvan je dacht alleen maar te kunnen dromen: Pou d’es Lleo. Een romantische en intieme setting. Geen familie, vrienden of kennissen erbij. Just the six of us.

Natuurlijk waren de vier kids én wij enorm zenuwachtig, maar… toen Marion aankwam bij onze villa, viel die spanning compleet weg en kon (met name) de bruid alles laten gaan. Marion, die rustige, lieve, beheerste vrouw met megatalent om te relativeren en in alles het positieve te zien.

Een fantastisch team professionals

Marion heeft een fantastisch team om zich heen verzameld en ondanks dat je niemand zélf selecteert, weet zij de perfecte match te vinden. Make-up, bloemen, fotograaf, videograaf, catering en trouwambtenaar: een waardevol ‘pakket’ aan mensen die de op de dag zelf én in de napret een perfecte rol speelden. Ze voelt haarfijn aan wie en wat bij je past.

De mooiste dag!

We kijken nog met ongelooflijk veel plezier terug op die prachtige dag in juni. De video tovert onze gelukstranen nog heel makkelijk tevoorschijn. Dat zegt genoeg. Ik zei het al eens tegen Marion, maar stiekem ben ik soms wel eens jaloers op de mensen die nog met Marion mogen samenwerken aan dé of één van de mooiste dagen in hun leven. Het is een feest. Geniet ervan met volle teugen!

Liefs, Raoul en Jolanda

Fotocredits: Tamas Kooning Lansbergen