Peter en Marit

  • Bruiloften, Italië

“Marion heeft onze Italiaanse bruiloft tot een droom gemaakt! Niets was teveel. Ben je op zoek naar een enthousiaste, betrokken en goed georganiseerde weddingplanner die het geregel uit handen kan nemen en goed op de achtergrond aanwezig is en wil je trouwen in Italië, dan ben je bij Marion op het juiste adres!

Weddingplanner Italië

“In september 2016 zijn Peter en ik getrouwd in Florence (Italië). Vanaf het begin wilden wij graag een weddingplanner betrokken hebben bij de organisatie van de bruiloft. De administratieve rompslomp die je tegenkomt bij een bruiloft in het buitenland en het niet lastig hoeven vallen van een familielid of vriend met het geregel dat nu eenmaal bij een bruiloft hoort, waren voor ons de redenen om te kiezen voor een weddingplanner.

Trouwen in Italië

Via internet kwamen wij de website van Marion tegen, Otherwize Weddings. Zij kwam eerst vrijblijvend op bezoek bij ons thuis en nam ook nog eens heerlijke bonbons mee  🙂  In een open en goed gesprek hebben wij duidelijk kunnen maken wat wij verwachten van onze bruiloft. Marion heeft fantastisch haar best gedaan en kwam al heel snel aan met DE locatie: Agriturismo Fattoria Lavacchio in Pontassieve. Ze heeft goed geluisterd en zelf ook hele goede ideeën aangedragen om ons trouwweekend zo mooi en soepel mogelijk te laten verlopen. Niets was te veel of te gek gevraagd en we reageerden nooit te laat (ook niet als ons antwoord wel een aantal weken op zich liet wachten…;).

De Italiaanse droombruiloft

Marion heeft samen met Jacqueline Sibon fotografie en Faye Lottero (eigenaresse van Fattoria Lavacchio) onze bruiloft tot een droom gemaakt.

Dus ben je op zoek naar een enthousiaste, betrokken en goed georganiseerde weddingplanner die het geregel uit handen kan nemen en goed op de achtergrond aanwezig is, dan ben je bij Marion op het juiste adres!

Liefs, Peter en Marit”

 

Fotocredits Sibon Fotografie