Egbert-Jan en Geraldine

  • Bruiloften, Nederland
  • 21 feb 2014
  • Egbert-Jan en Geraldiene

“Een paar maanden voor de geboorte van onze zoon besloten we te trouwen op het moment dat hij een half jaar zou zijn. We dachten “dat doen we gewoon, tijd genoeg!”. Tot het in eens 3 maanden voor de grote dag was en we pas echt door kregen hoeveel werk er in het plannen van een bruiloft gaat zitten. Hoe moesten we alles geregeld krijgen in zo’n korte tijd met ook nog de zorg voor een baby? En daar was Marion, wat een verademing!!

We hadden een trouwadvies gesprek en Marion werd onze ceremoniemeester. Wat een enorm goed besluit was dit! Geen vrienden of familie die we met een hoop werk opzadelden, er werd ons veel uit handen genomen en daarnaast was er altijd iemand, mét ervaring, die voor ons klaar stond met tips, adviezen en geruststelling op het juiste moment.

Alles wat Marion voor ons deed, deed ze goed, tot in de puntjes verzorgd en nagedacht over ieder detail. Ook in de contacten met leveranciers, familie en vrienden is ze altijd even behulpzaam, vriendelijk en begripvol geweest. Op de dag zelf, was ze een vliegende keep en rustpunt tegelijk. Marion deed van alles, van mensen ontvangen tot meubilair verplaatsen, van muziek verzorgen tot de bruid helpen op toilet, echt niets was haar te veel of te gek.

Het is bewonderenswaardig te noemen hoe Marion tijdens een bruiloft de hele dag rent, vliegt en van alles regelt maar tegelijkertijd bijna onzichtbaar en altijd rustig is! Marion, heel erg bedankt! Dankzij jou hebben wij een fantastische dag gehad waarop we van elk moment heel bewust hebben kunnen genieten, het was geweldig!”

Egbert-Jan en Géraldine

Reactie van gasten:
“Graag wil ik nog even terugkomen op de bruiloft van Géraldine en Egbert-Jan van afgelopen weekend om je langs deze weg een stevig compliment uit te sturen. Het was een fantastisch feest! Prima locatie, strak geregisseerd en toch ongedwongen. Het liep allemaal perfect, uitstekend gedaan dus! Wij weten zeker dat iedereen, en zeker het bruidspaar, nog lang met plezier aan deze bruiloft zal terugdenken.”

 

Fotocredits: Eline Bon Fotografie