Dennis en Carola

  • Bruiloften, Nederland
  • 04 sep 2014
  • Dennis en Carola

“Lieve Marion,

Toen we contact met je zochten, zaten we nog maar 4 maanden voor onze bruiloft. Door de vele mogelijkheden zagen we door de bomen het bos niet meer. Mijn partner vond het allemaal wel goed, iets wat de meeste mannen wel hebben. Dus moest ik veel keuzes maken en dat is best moeilijk voor de grote dag van ons beiden. Gelukkig heb jij precies datgene eruit gepikt, dat wij beiden leuk of mooi vonden en schepte je orde en ook meteen veel rust, vooral voor mij.

Door jouw strakke en duidelijke planning had ik al vrij snel een duidelijk beeld van de grote dag en dat gaf rust. De familie en vrienden konden ook lekker genieten, niemand hoefde zich zorgen te maken of iets te regelen. Heerlijk was ook dat we zelf niet op de tijd hoefde te letten. De dag ging veel te snel voorbij. We hebben beiden, en natuurlijk ook onze kinderen, echt genoten van de dag. Gelukkig hadden we prachtig weer en dankzij jou een geweldige entree bij de kerk en feestlocatie.

Ik ben blij dat ik je gevraagd heb om te helpen met regelen van de bruiloft en ik vind het echt een aanrader. Je wilt immers dat iedereen geniet en zich vermaakt en relaxed is. Bedankt!”

Dennis en Carola Eidhof

Fotocredits: Stance Bouwmeester