Daniëlle en Stefan

  • Bruiloften, Italië

Zomer 2018, onder de Spaanse zon, op een geweldig strand, een perfect aanzoek. Al eerder droomde wij over ons huwelijk maar daar begon voor ons écht de weg naar ons huwelijk. Heel snel waren wij het over eens: het moest een kleine intieme bruiloft worden, het liefst meerdere dagen in de zomer van 2019 en het allerliefst in Italië. Het land waar wij zo van houden en al meerdere keren van vakanties hebben genoten.

Droomlocatie in Toscane

Na wat speurwerk op het Internet kwamen wij terecht op de website van Otherwize Weddings. De uitstraling van de website en de mooie verhalen spraken ons meteen aan. Na het eerste telefonisch contact met Marion wisten wij dat het goed zat. Haar vriendelijkheid, geduld, oog voor detail en planning kwam meteen in dit eerste gesprek naar voren. Marion nam dit eerste gesprek alle tijd voor ons en dit zou gedurende het traject zo blijven. Haar fijne manier van communiceren en snelle reacties maakt dat wij ieder contact als zeer prettig hebben ervaren.

Ook onze gezamenlijke voorbereidende reis naar onze droomlocatie in Toscane was een groot succes. Het programma van deze dagen was door Marion tot in de puntjes verzorgd en tijdens de trip was er zelfs nog ruimte om spontaan samen twee locaties voor een wijnproeverij te bezoeken. Naast het feit dat de trip heel effectief geweest is voor de organisatie van ons huwelijk hebben wij het ook écht heel erg gezellig met Marion gehad.

Samen de liefde gevierd!

En dan de dagen zelf.. wauw.. 5 dagen verbleven wij met onze lieve familie en vrienden op het prachtige Tenuta di Papena in Italië en als klap op de vuurpijl zijn wij op 02.08.2019 getrouwd in de Abbey of San Galgano. Een magische plek in het mooie Toscaanse landschap. Marion heeft ons op de trouwdag fantastisch geholpen, van contact met de leveranciers tot het regelen van de bloemen totmuziek tot proostmoment tot tafelsetting tot … ga zo maar door. Aan al deze praktische zaken hebben wij en onze gasten geen omkijken gehad en heeft gezorgd voor een zeer ontspannen dag waar alles nog beter was dan we vooraf gehoopt hadden.

Ook het programma van de dagen voor en na ons huwelijk is helemaal gelopen zoals wij gehoopt en bedacht hadden. Tijdens de voorbereidingen heeft Marion ons geweldig geholpen in het uiteenzetten van een mooi programma waar onze gasten en wijzelf optimaal van hebben genoten.

Lieve Marion, ontzettend bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Na een jaar vanvoorbereidingen is onze droom “samen de liefde te vieren” écht uitgekomen en hebben wij herinneringen waar wij voor altijd met een grote glimlach en heel veel liefde aan terug zullen denken.

Heel veel liefs, Stefan en Danielle

Fotocredits: Alessio Lazzeretti Photography

 

Aan deze prachtige bruiloft werkten mee:

Tenuta di Papena – Ginevra de Amicis

Abbey of San Galgano

Beautyday by Pamela Leti

Class Ricevimenti

Alessio Lazzeretti Photography

Vertigo Weddings

Otherwize Weddings