Bruiloft Martin en Marleen Lago d'Orta Huwelijksbootje Huwelijksceremonie

Martin en Marleen

  • Bruiloften, Italië
  • 13 jun 2015
  • Martin en Marleen

“Marion is een warme en lieve vrouw met een gigantisch engelen geduld en goed gevoel voor humor. Geen vraag of verzoek is haar te veel en ze denkt altijd met je mee. Wij zijn in Orta San Giulio in Italië getrouwd, en Marion heeft onze planning overgenomen van Inge toen zij met zwangerschapsverlof ging.

Vanaf het eerste moment hadden wij een goede klik met Marion en maakte zij een zeer betrokken en professionele indruk. Tijdens de voorbereidingen is zij meerdere keren bij ons langs gekomen om de planning en open punten door te spreken, zij heeft ons daardoor een hoop regelen en plannen uit handen genomen.

Ook het weekend van onze bruiloft heeft zij alles tot in de puntjes verzorgd en hebben wij niets dan geweldige feedback over haar ontvangen. Ze was er voordat je wist dat je haar nodig had zonder ooit te nadrukkelijk aanwezig te zijn.

Wij bevelen Marion van harte aan aangezien zij er voor zorgt dat je van je bruiloft intens kan genieten zonder je maar een moment zorgen te hoeven maken over de planning en organisatie. Wij hebben niets dan goede herinneringen; een weekend om voor altijd te koesteren!”

Liefs, Martin en Marleen

De bruiloft van Martin en Marleen mocht ik overnemen van Trouwen Italië vanwege haar zwangerschapsverlof.

Fotocredits: Banganimation