Bert en Betty

  • Bruiloften, Nederland

In het begin van 2018 hebben we besloten om in de zomer te gaan trouwen. Een bruiloft voor het gehele gezin met alle dierbaren om ons heen. Heel belangrijk vonden wij dat iedereen volop van de dag kon genieten. Om in de korte tijd de bruiloft gepland te krijgen en niemand van onze gasten hiermee te belasten in de aanloop naar de bruiloft en op de dag zelf, hebben we Marion gevraagd ons te ondersteunen.

Samen met Marion hebben we eerst onze wensen en een globale planning van de dag opgesteld met de nodige flexibiliteit en ruimte voor ons gezin. Met de zeer handige tips en adviezen (auto, aankleding, taart etc.) is de dag verder ingekleurd tot uiteindelijk een fantastische dag. De weergoden waren ons heel gunstig gezind, want ook zij leverden een goede bijdrage aan onze bruiloft. We hebben het als bijzonder fijn ervaren dat we onze kinderen – Sanne (18), Bram (6) en Luuk (5) – en onze ouders mee hebben kunnen nemen in de voorpret van de bruiloft en  hebben kunnen betrekken zonder ze te belasten. Dit heeft het gemaakt tot een waar feest voor iedereen.

De bruiloft was een meer dan relaxte dag die we ontspannen en volop hebben beleefd, mede dankzij alle voorbereiding en natuurlijk… de liefde

Werkelijk een dag, die we vanaf het begin heel relaxed en toch intens hebben mogen ervaren. Een dag die ons op mooie en dierbare plekken heeft gebracht. We hebben in de voorbereiding alles zelf geregeld, maar met behulp van tips en adviezen door Marion en een door haar gemaakt overzichtelijk plan van aanpak, verliep de voorbereiding heel soepel en konden we zelfs ook nog flexibel met nieuwe wensen omgaan.

Het idee dat je iemand met ervaring hebt die het allemaal in de gaten houdt en waarmee je kunt sparren, is een heel relax gevoel. Hierdoor is de voorbereiding van de bruiloft ook een goede herinnering geworden en geen periode van stress. Een paar weken voor de grote dag was alles rond en geregeld en konden we het echt helemaal uit handen geven. En dit is precies wat wij wensten. Alles was tot in de puntjes voorbereid en met in het achterhoofd de wetenschap dat – als er iets anders loopt of mis zou gaan – het altijd goed komt, geeft een ongekende rust en zorgde voor ontspanning en volop beleving van de dag voor iedereen.

Marion bedankt voor je geduld en ondersteuning bij de organisatie voor een geweldige dag!

Misschien om het nog keer over te doen bij 12,5 jaar of… wij zeggen geen NEE, maar JA.

We bevelen het dan ook aan om de organisatie van de bruiloft je te laten ondersteunen of helemaal uit handen te geven aan Marion. We danken ook Het Rheins, Dirk Zeelenberg en Bistro Kampkuiper voor de invulling van een prachtige dag.

Liefs, Bert en Betty

 

Foto’s: Han ter Beek Fotografie

 

De bruiloft

De dag begon met een ochtend vol voorbereidingen, zoals laatste puntjes om het huis, de make-up, kapper, omkleden, etc., maar door het goede draaiboek verliep het automatisch. Nog even de bloemen halen met de trouwauto en dan…

Om 10.00 kon de dag daadwerkelijk van start gaan. En in alle rust zijn we rond de klok van 11 naar Het Rheins gereden voor de ceremonie, de toast en de lunch. Op een pracht plek – de hooiberg – begon de ceremonie om 12.00uur met als trouwambtenaar niemand minder dan Dirk Zeelenberg. Geweldig!

Door de opzet van de dag hadden we de mogelijkheid om af en toe extra foto’s te maken en in alle rust van ons gezin te genieten. In de middag hebben we nog een fotoshoot gehad bij de Noordmolen bij het Twickel, waarna we naar de zorgboerderij Erve Tijhuis zijn gegaan voor een moment met Betty’s vader.

Van daaruit vertrokken we naar Bistro Kampkuiper waar we begonnen met het aansnijden van de bruidstaart op de receptie. Heerlijk in de zon op het terras met zijn allen genietend van weer en de jongens. Aansluitend was het diner in de serre met alle daggasten een 1 lange tafel, wanend op een zuid-europese locatie genieten.

En dan natuurlijk als afsluiting het avondfeest met een geweldige band. Voor het einde vertrokken wij – terwijl de gasten nog even doorgingen met feesten, heel voldaan naar Het Huis van Bewaring voor de overnachting. Het was een geweldige dag!