Barbara en Harold

  • Bruiloften, Oostenrijk
Lieve Marion,
Het werd en mooiere bruiloft dan dat we voor ogen hadden. Natuurlijk startte het met een gedenkwaardige aanzoek tijdens zonsopgang bij de Kilimanjaro, maar al snel stonden we voor de selectie van een weddingplanner die ons begreep, ideeën kon verrijken en vertalen in een perfecte organisatie. Na het eerste contact met Marion waren er geen woorden nodig, wij wisten het direct. Het gevoel was goed, onze ideeën werden aangevuld en we konden het de twee dagen zelfs ons huwelijk in de sneeuw al een soort van visualiseren.

Trouwen in de sneeuw

Tot twee keer toe bezochten we samen het mooie Kleinwalsertal, eerst om te beleven, onderzoeken en keuzes te maken, vervolgens om het tot in de kleine details te bespreken, verdere keuzes te maken en te  organiseren. Vervolgens bij de keuze van een fotograaf en trouwambtenaar die goed bij de door ons zo gewenste wintersport sfeer pasten: ontspannen, leuk en zeker niet te officieel,  Want we wilden het perfect, zodat wij en onze gasten ontspannen en maximaal konden genieten.
Een feest dat onze stoutste dromen overtroffen heeft
En het resultaat werd mooier dan we voor ogen hadden. Een geweldig feest in een berghut zette al de juiste sfeer. Het officiëlere gedeelte en het feest tijdens de volgende dag, vormden de gewenste climax. Wij, onze kinderen, familie en vrienden kijken trots en blij terug op een geweldige en gedenkwaardige belevenis. De juiste omgeving, precies de juiste relaxte sfeer en het juiste  team om ons heen. Continue hebben we het vertrouwen gehad dat de organisatie in de juiste handen was. We zijn zo blij dat we tijdens onze voorbereidingen Marion ‘gevonden’ hebben. En mede door deze ‘klik’ ons huwelijk op een wijze beleefd hebben die onze stoutste dromen overtroffen heeft.

 

Lieve groet,

Barbara & Harold

Fotocredits: iSi Weddings
Aan deze bruiloft werkten mee:
Hotel Birkenhöhe (locatie bruiloft)
Sonna-Alp (locatie hüttenabend)
iSi Weddings (fotografie)
Trouwen met gevoel (trouwambtenaar)
Sky Fly (Remy Dik – DJ, Sander Loog – sax, Born Sanders – piano)
Assistentie: Mirjam van Marry & More