Otherwize Weddings, weddingplanner

Mijn naam is Marion van Zutphen, zelf al jarenlang gelukkig getrouwd en trotse moeder van twee prachtige zoons.

Voordat ik de stap zette tot het zelfstandig ondernemerschap als weddingplanner, organiseerde ik al vele jaren met heel veel plezier evenementen, beurzen en congressen. Toch miste ik hier die hele persoonlijke ‘touch’ en creativiteit die zo kenmerkend is voor de organisatie van een bruiloft en de contacten met het bruidspaar. Zo ontstond de wens om weddingplanner te worden.

 

 

Veel liefde, passie en persoonlijke aandacht

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en is Otherwize Weddings, weddingplanner uitgegroeid tot een mooi bedrijf. Met veel liefde en passie voor mijn bruidsparen heb ik al diverse prachtige bruiloften mogen organiseren en begeleiden in binnen- en buitenland, van klein tot groot.

Otherwize Weddings zorgt ervoor dat zowel de voorbereidingen van het feest als de bruiloft zelf vlekkeloos verlopen en dat jullie hier vanaf het prille begin tot aan het succesvolle einde ook heerlijk van kunnen genieten. Bruidsparen benoemen hiernaast ook altijd dat ze de bijzondere persoonlijke aandacht, die ze van mij krijgen, enorm waarderen.

Trouwen in het buitenland

Met een grote voorliefde voor reizen, of dat nou een Mediterrane zonvakantie of een wintervakantie is, lag het voor mij al vrij snel voor de hand dat ik letterlijk de grens over wilde gaan en bruiloften in het buitenland wil organiseren. Mijn specialiteit zijn dan huwelijken in de landen waar ik het liefste zelf verblijf: Italië, Oostenrijk èn Ibiza.

 

Brides, Bubbles & Beats

Sinds de zomer van 2013 organiseert Otherwize Weddings, samen met restaurant Fox in Denekamp, het bruidsevent Brides, Bubbles & Beats. Een stoer en trendy event waar passie, inspiratie, interactie en beleving centraal staan. Precies datgene dat ik zo ontzettend belangrijk vind bij de organisatie van een bruiloft.

 

Samenwerken

Trouwen doe je niet alleen, maar ook de huwelijksdag organiseer je niet alleen. Ik werk samen met een uiterst bekwaam en betrouwbaar team van diverse leveranciers op alle terreinen in de trouwwereld. Bij grote of complexe bruiloften werk ik bovendien ook nog samen met collega weddingplanners, zodat we aan iedere bruiloft alle aandacht kunnen geven. Samen staan we sterk.

 

Lid van de BWPN

Otherwize Weddings is lid van de Beroepsvereniging Weddingplanners Nederland (BWPN).

Wil je meer weten over de mogelijkheden die er zijn of gewoon graag kennismaken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op voor het maken een afspraak.

Leave a Comment