Marion van Zutphen

“Met grote passie en veel oog voor detail organiseer ik jullie droombruiloft in Twente, Toscane of op Ibiza!”

Mijn naam is Marion van Zutphen, zelf al jarenlang gelukkig getrouwd en trotse moeder van twee prachtige zoons. Ik ben gek op mooie bruiloften – van klein en intiem tot heel groots – vooral die met een hele persoonlijke ‘touch’.

Trouwen in Twente

Opgegroeid en nog steeds woonachtig in het mooie Twente weet ik uit ruime ervaring dat deze regio een prachtige plek is om elkaar het jawoord te geven. De regio is heel divers, bourgondisch, kent vele mooie trouwlocaties, het gastheerschap staat op hoog niveau en de trouwbranche is sterk vertegenwoordigd. Ik prijs mijzelf dan ook heel gelukkig dat ik zoveel toppers tot mijn netwerk mag rekenen en in in het mooie Twente bruiloften mag organiseren. Trouwen in Twente is een beleving op zich.

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland is een droom voor velen! Een droom die waar kan worden gemaakt. Een bruiloft in het buitenland vraagt echter wel meer regelwerk en organisatietalent dan een bruiloft in eigen land. Een weddinplanner is dan zeker geen overbodige luxe.

Mijn specialiteiten in het buitenland zijn inmiddels bruiloften op Ibiza, Italië en het Kleinwalsertal. Otherwize Weddings kent er inmiddels goed de weg en heeft ook hier door de jaren heen een heel sterk netwerk opgebouwd, zodat ik met mijn team jullie bruiloft in het buitenland tot een droom kan maken. Trouwen in het buitenland is fantastisch!

Ibiza, Italië en Oostenrijk

Met een grote passie voor zowel Mediterrane landen als Ibiza en Italië als voor het mooie wintersportgebied Kleinwalsertal, kan ik mij jullie wens om elkaar juist hier het jawoord te geven heel goed voorstellen. Ik voel me er altijd enorm thuis en kom er graag, ook buiten de bruiloften om. Hoewel ik dit nooit helemaal los kan laten… De ontdekkingstocht naar mooie en unieke plekjes gaat altijd door. Op Ibiza en in Italië is het genieten van het leven tot een ware kunst verheven en I love it!

Persoonlijke contact

Bruidsparen, leverancier en gasten benoemen altijd dat ze de combinatie van persoonlijke aandacht, professionaliteit en fijne samenwerking met mij zo enorm waarderen. Een goed en persoonlijk contact met veel respect voor elkaar is voor mij dan ook heel belangrijk en dat begint al bij het eerste kennismakingsgesprek. Met elkaar gaan we heerlijk brainstormen over de bruiloft, praten over jullie wensen en vertel ik over de mogelijkheden die er zijn. Stap voor stap bewandelen we daarna het pad naar jullie bruiloft.

En of het om een bruiloft in eigen land gaat of om een bruiloft in het buitenland, mijn missie is geslaagd als ik samen met mijn team een heel gelukkig bruidspaar samen met de gasten zie genieten van hun allermooiste dag. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Wil je meer weten?

Neem dan gerust contact met me op en ik vertel je graag meer. Tot snel!

Veel liefs, Marion van Zutphen