Marion van Zutphen

“Met veel passie, liefde en oog voor detail organiseer ik jullie droombruiloft in Twente (eo), Toscane, op Ibiza of winterwedding!”

Mijn naam is Marion van Zutphen, zelf al jarenlang gelukkig getrouwd en trotse moeder van twee prachtige zoons. Ik ben gek op mooie bruiloften – van klein en intiem tot heel groots – vooral die met een hele persoonlijke ‘touch’.

Trouwen in Twente

Opgegroeid en nog steeds woonachtig in het mooie Twente weet ik uit ruime ervaring dat deze regio een prachtige plek is om elkaar het jawoord te geven. De regio is heel divers, bourgondisch, kent vele mooie trouwlocaties, het gastheerschap staat op hoog niveau en de trouwbranche is sterk vertegenwoordigd. Ik prijs mijzelf dan ook heel gelukkig dat ik zoveel topperstot mijn netwerk mag rekenen en in in het mooie Twente bruiloften mag organiseren. Trouwen in Twente is een beleving op zich.

Trouwen in de zon of in de sneeuw

Trouwen in het buitenland is een droom voor velen! Een droom die waar kan worden gemaakt. Een bruiloft in het buitenland vraagt nog meer regelwerk en organisatietalent dan een bruiloft in eigen land. Een weddinplanner is dan zeker geen overbodige luxe en het is belangrijk dat ze de omgeving en de locaties goed kent én een betrouwbaar netwerk heeft waarmee ze samenwerkt.

Ik sluit zeker niets uit, maar mijn ‘specialiteiten’ in het buitenland zijn inmiddels wel bruiloften in Toscane, op Ibiza en in het Kleinwalsertal in Oostenrijk. Otherwize Weddings kent hier heel goed de weg en heeft ook hier door de jaren heen een heel sterk netwerk opgebouwd, zodat ik met mijn team jullie bruiloft in het buitenland tot een droom kan maken. Trouwen in het buitenland is fantastisch, een droom!

Trouwen in het buitenland

Een grote tegenstelling zou je misschien zeggen, maar met een grote passie voor zowel het Mediterrane als voor het skiën, kan ik mij jullie wens om elkaar juist hier het jawoord te geven heel goed voorstellen. In beide gebieden voel ik me altijd enorm thuis, ik kom er graag, ook buiten de bruiloften om. Hoewel ik dit nooit helemaal los kan laten… De ontdekkingstocht naar mooie en unieke plekjes gaat altijd door.

In Twente, Toscane, op Ibiza en in Oostenrijk is het genieten van het leven tot een ware kunst verheven en I love it!

Persoonlijk contact

Bruidsparen, leverancier en gasten benoemen altijd dat ze de combinatie van persoonlijke aandacht, professionaliteit, creativiteit, oog voor details zo enorm waarderen tijdens de samenwerking voorafgaande aan en tijdens de bruiloft zelf. Een goed en persoonlijk contact met veel respect voor elkaar is voor mij dan ook heel belangrijk en dat begint al bij het eerste kennismakingsgesprek. Met elkaar gaan we heerlijk brainstormen over de bruiloft, praten over jullie wensen en vertel ik over de mogelijkheden die er zijn. Stap voor stap bewandelen we daarna het pad naar jullie bruiloft.

En of het om een bruiloft in eigen land gaat of om een bruiloft in het buitenland, mijn missie is geslaagd als ik samen met mijn team een heel gelukkig bruidspaar samen met de gasten zie genieten van hun allermooiste dag. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Wil je meer weten?

Neem dan gerust contact met me op en ik vertel je graag meer. Tot snel!

Veel liefs, Marion van Zutphen

 

Fotocredits: Banganimation

Fotocredits Homepage: Alessio Lazzeretti Photography