Marion van Zutphen

“Met veel passie, liefde en oog voor detail organiseer ik jullie droombruiloft in Nederland of op Ibiza!”

Mijn naam is Marion van Zutphen, zelf al jarenlang gelukkig getrouwd en trotse moeder van twee prachtige zoons. Ik ben gek op mooie bruiloften – van klein en intiem tot heel groots – vooral die met een hele persoonlijke ’touch’.

Foto: iSi Fotografie

Trouwen in Nederland, trouwen in Twente

Opgegroeid en nog steeds woonachtig in het mooie Twente weet ik uit ruime ervaring dat deze regio een prachtige plek is om elkaar het jawoord te geven. De regio is heel divers, bourgondisch, kent vele mooie trouwlocaties, het gastheerschap staat op hoog niveau, de trouwbranche is sterk vertegenwoordigd en – last but not least – we weten hier heel goed hoe we een feestje moeten bouwen. Ik prijs mijzelf dan ook heel gelukkig dat ik zoveel toppers tot mijn fijne netwerk mag rekenen en in in het mooie Twente bruiloften mag organiseren. Trouwen in Twente is een beleving op zich.

 

Foto: iSi Fotografie

Natuurlijk behoort trouwen in heel Nederland tot de mogelijkheden en sla ik graag mijn vleugels uit, maar vooral in het oosten des lands – in Twente, Salland en de Achterhoek – ben ik het meest vertrouwd.

Trouwen op Ibiza

Trouwen op Ibiza is een droom voor velen! Een droom die waar kan worden gemaakt. Een bruiloft in het buitenland vraagt wel wat meer regelwerk en organisatietalent dan een bruiloft in eigen land, maar je krijgt er zoveel voor terug.

Ibiza is heerlijk! Ik heb het eiland lang geleden in mijn hart gesloten en nooit meer losgelaten. Gelijk al toen ik voor de allereerste keer mijn voet aan de grond zette, was ik heel snel verkocht. Ibiza pakte mij en ik voelde me er gelijk thuis. Wat een heerlijke sfeer is er voelbaar en wat een prachtig eiland is het toch. En dan die temperatuur!

Foto: Youri Claessens Fotografie

Na die eerste keer volgden er al snel meer reisjes, soms lang en soms ook heel kort, en heb ik Ibiza steeds beter te leren kennen. Het liet me niet meer los en wist dat ik mijn weg gevonden had, letterlijk en figuurlijk. Want wat voelde ik mij stoer toen ik voor het eerst alleen met een auto over het eiland ging toeren.

 

Foto: Youri Claessens Fotografie

Inmiddels ben ik al vele keren op het bijzondere eiland geweest, iedere keer weer opnieuw een stukje ontdekkend, lerend, nieuwe mensen ontmoet. Ik voel me er thuis en ik ben er thuis en sluit zeker niet uit dat we ooit ons eigen droomplekje op het eiland gaan vinden.

Door deze vele reizen en de bruiloften die ik er heb mogen organiseren, kent Trouwen op Ibiza het eiland inmiddels door en door en biedt jullie graag deze helpende hand zodat niet alleen de bruiloft zelf, maar ook de voorbereidingen hiervan echt een feestje zijn en jullie dus ontspannen naar de grote dag kunnen toeleven.

Foto: Jennifer Arndt Fotografie

Een weddinplanner is echter geen overbodige luxe. Het is belangrijk om met een kenner van het eiland samen te werken. Een weddingplanner die de omgeving en de locaties goed kent, maar ook een betrouwbaar netwerk heeft waarmee ze samenwerkt.

Otherwize Weddings kent hier heel goed de weg en heeft ook hier door de jaren heen een heel sterk netwerk opgebouwd, zodat ik met mijn team jullie bruiloft in het buitenland tot een droom kan maken. Trouwen in het buitenland is fantastisch, een droom!

In Twente en op Ibiza is het genieten van het leven tot een ware kunst verheven en I love it!

Foto: Youri Claessens Fotografie

Persoonlijk contact

Bruidsparen, leverancier en gasten benoemen altijd dat ze de combinatie van persoonlijke aandacht, professionaliteit, creativiteit, oog voor details zo enorm waarderen tijdens de samenwerking voorafgaande aan en tijdens de bruiloft zelf. Een goed en persoonlijk contact met veel respect voor elkaar is voor mij dan ook heel belangrijk en dat begint al bij het eerste kennismakingsgesprek. Met elkaar gaan we heerlijk brainstormen over de bruiloft, praten over jullie wensen en vertel ik over de mogelijkheden die er zijn. Stap voor stap bewandelen we daarna het pad naar jullie bruiloft.

Foto: Banganimation

En of het om een bruiloft in eigen land gaat of om een bruiloft in het buitenland, mijn missie is geslaagd als ik samen met mijn team een heel gelukkig bruidspaar samen met de gasten zie genieten van hun allermooiste dag. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Wil je meer weten?

Neem dan gerust contact met me op en ik vertel je graag meer. Tot snel!

Veel liefs, Marion van Zutphen

 

Fotocredits ‘hoofdfoto’ Marion: Banganimation

Fotocredits Homepage: Youri Claessens Fotografie