De winterwedding

Column 5 ‘Beleef Twente’

Terwijl ik deze column aan het schrijven ben probeer ik te bedenken wáár ik het over ga hebben deze keer, want de keuze is ruim. Terugkijkend op de laatste week kan ik niet anders concluderen dat een magische week was vol bruiloftsgeluk in vele facetten. Veel, heel veel activiteiten, enorm intensief, maar o zo bijzonder en waanzinnig mooi om te beleven.

De week tikte ik af met mijn eerste lustrum. Vrijdag zes januari was het precies vijf jaar geleden dat ik mijzelf officieel heb ingeschreven als weddingplanner. Natuurlijk heel goed voorbereid destijds, maar terugkijkend op deze eerste vijf jaar had ik toen natuurlijk nog geen idee wat er allemaal op mijn pad zou komen. Niet als weddingplanner en zeker niet als ondernemer. Inmiddels ben ik een schat aan ervaringen rijker en kijk ik tevreden en gelukkig terug op die eerste periode. Die avond van mijn eerste lustrum heb ik natuurlijk het glas geheven met mijn dierbaren. Je moet het leven tenslotte vieren!

Veel tijd om er bij stil te blijven te staan had ik niet, want Brides, Bubbles & Beats stond die zondag al voor de deur. Brides, Bubbles & Beats is een van de leukste en meest inspirerende bruidsevents uit de regio. Een feestje dat ik samen met vele collega’s uit de trouwbranche een paar keer per jaar mag vieren. Na alle media-aandacht kan het bijna niet aan uw aandacht zijn ontsnapt.

Maar de echte winterwedding beleving kwam pas een paar dagen later. Eerst met de prachtige, intieme bruiloft van een gelukkige M&E op het mooie en sfeervolle Landgoed de Holtweijde. Samen met hun dierbaren vierde het bruidspaar de liefde. Diverse toppers uit de Twentse trouwbranche werkten samen aan deze bruiloft en ik was er trots op hun weddingplanner te zijn. Genieten dus!

De ochtend na deze bruiloft vertrok ik in alle vroegte naar het winterse Kleinwalsertal in Oostenrijk, waar R&M uit Zeeland de liefde vierden. Samen met een grote groep gasten, die speciaal voor de bruiloft naar Oostenrijk waren gekomen, werd deze winterwedding bijzonder intens beleefd.  Vanaf de Huttenabend op de avond voor de bruiloft tot en met het afsluitende ontbijt op de dag na de bruiloft.

Meer dan een jaar aan voorbereidingen ging er vooraf aan deze bruiloft. Vele lokale leveranciers waren betrokken bij deze grote bruiloft. Ook in het buitenland is een goed en betrouwbaar netwerk van onschatbare waarde. Op de dag dat een stralend bruidspaar elkaar het jawoord gaf, viel er maar liefst zeventig centimeter sneeuw bovenop de sneeuw die er al lag. Het gedroomde scenario werd hiermee werkelijkheid. Hoe winters wil je het hebben!

Inmiddels ben ik weer thuis in zit ik aan te keukentafel nog heerlijk na te mijmeren over deze fantastische trouwweek met vele gelukkige gezichten. Weddingplanner mogen zijn is toch echt het allermooiste vak dat ik mij kan bedenken! Liefs, Marion

 

 

 

Recent Comments

 • Tina
  9 augustus 2017 - 08:11 · Beantwoorden

  Super gaaf, wij gaan ook trouwen in de sneeuw. We hebben er helemaal zin in, samen in de sneeuw met enkel de mensen die belangrijk zijn. Ik ben verliefd geworden op de wintersport door mijn vriend en nu samen in de sneeuw trouwen. Ik kan het mij niet beter wensen.

  • Marion
   14 augustus 2017 - 16:11 · Beantwoorden

   Beste Tina en partner, dankjulliewel voor deze leuke en enthousiaste reactie! Trouwen in de sneeuw is fantastisch! De sfeer, de omgeving, de kleuren… een prachtige en unieke beleving! Waar en wanneer gaan jullie trouwen? Hartelijke groet, Marion

Leave a Comment