Dag mooi trouwseizoen, je was fantastisch!

Het zit erop, het trouwseizoen 2017. En wat was het een heerlijk seizoen. Vol lieve bruidsparen, mooie en bijzondere momenten, fijne gesprekken, tranen van geluk en vol prachtige verhalen en heel veel liefde.  Wat prijs ik mezelf enorm gelukkig dat ik dit zoveel fantastische bruidsparen heb mogen helpen en dat ik heb mogen samenwerken met zoveel fantastische leveranciers. Het was geweldig, dankjulliewel!

Winterwedding

Terugdenkend aan het begin van het trouwseizoen brengt het mij helemaal terug naar januari, naar twee heerlijke winter bruiloften. De eerste van M&E op een stijlvolle locatie in Twente waar zij met hun intieme groep gasten de liefde vierden. Lief en intiem, maar vol passie. Toen het die avond ook nog eens echt begon te sneeuwen, was het winterse plaatje helemaal compleet.

Oostenrijk

In diezelfde sneeuw reden we de volgende ochtend in alle vroegte met een volgepakte auto naar het Kleinwalsertal in Oostenrijk waar we de bruiloft van R&M zouden vieren. Al ruim een jaar waren we met de voorbereidingen van deze bruiloft bezig geweest om er ook echt een winter wedding van te maken. Het thema “Snow White & Aqua Blue” was tot in de kleinste details terug te vinden. Op zaterdag, dé huwelijksdag, viel er maar liefst tachtig centimeter sneeuw. Meer winter wedding konden we niet krijgen.

Tot in de puntjes verzorgd

In het voorjaar kon ik helemaal mijn hart ophalen aan een waanzinnig mooie styling opdracht bij een van de grootste bruidshuizen in het oosten des lands met het thema “Chateau Wedding”. Lekker out of the box denken, creatief zijn en met een geweldig team een prachtig eindresultaat neerzetten. Wat een ervaring!

Love was all around

Het voorjaar en begin van de zomer stonden ook in het teken van fantastische bruiloften. Ik denk onder andere terug aan de bruiloft van P&M. ‘Love was all around’ schreef ik destijds bij mijn Facebookberichtje over de bruiloft en dat was ook echt zo. De liefde was voelbaar! Aan alles en iedereen was gedacht en samen met een geweldig team mochten we hun droom tot werkelijkheid maken. Ik denk terug aan de bruiloft van L&S, een hele bijzondere bruiloft waarbij we – alweer met een geweldig team professionals – en met een grote groep gasten de liefde vierden op een prachtige locatie. Alsof we een stukje Toscane naar Nederland hadden gehaald.

Ibiza

En dan Ibiza! Het magische eiland is ondertussen echt een van mijn meest favoriete bestemmingen geworden en heeft een heel speciaal plekje in mijn hart gekregen. Wat een heerlijke plek om te mogen vertoeven, ik voel me er thuis… ‘ik ben verliefd op Ibiza’ heb ik dan ook meerder keren gezegd dit jaar. En ondanks dat ik hier over het algemeen kom heel hard te werken voor bruiloften, voelt het hier op de een of andere manier toch relaxt. Op Ibiza gaven R&P elkaar dan ook heel relaxt het jawoord in een bijzondere en intieme setting, heerlijk met z’n tweetjes.

“When dreams come true” schreef ik bij het Facebookberichtje na de bruiloft van P&M en zo was het ook! Onder de Spaanse zon werd een spetterend Brabants feest gevierd temidden van hun dierbaren en kwam er een echte droom uit daar op die prachtige plek met de ondergaande zon op de achtergrond. Een droom waar we al maanden naartoe hadden geleefd.

Hoge hakken en lange jurken

De bruiloft van D&L was er een vol tradities, cultuur, details, dans, passie, hoge hakken, prachtige lange jurken, goed gesneden pakken en met gasten vanuit de hele wereld. We lieten ons meeslepen op de klanken de de muziek van de band, de drummers, saxofonist en dj. We genoten van het heerlijke eten, van de fantastische sfeer en vooral van al die gelukkige gezichten. Genieten werd ook hier met hoofdletters geschreven.

Parijs

Paris, oh lala! De nazomer bracht me naar Parijs, dé stad van liefde, de stad van T&E. In hun favoriete stad wilden zij graag trouwen. Parijs was voor mij een hele nieuwe ervaring als weddingplanner, maar wat ben ik blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan. Op de heuvels van Montmartre gaven T&E elkaar het jawoord en werd er geproost en geborreld. Het feest werd verder gevierd op de Seine. Wat een bijzondere ervaring om met elkaar te trouwen in deze  prachtige stad van de liefde!

Boho Chic

Maar de nazomer bracht mij ook naar een bruiloft het mooie Twente, naar een hele bijzondere en sfeervolle locatie dichtbij mijn eigen huis. Hier vierden M&M én hun kleine prinsesje hun “Boho Chic wedding”, temidden van hun dierbaren. Het thema was tot in de kleinste details uitgewerkt, vanaf de ceremonie tot en met de lunch op de dag na de bruiloft. Tot diep in de nacht werd er gedanst, gefeest, gedronken, gegeten, gelachen en genoten. Fantastisch!

Toscane

Voor de bruiloft van A&D vertrokken we naar de heuvels van het prachtige Toscane. Zo puur, zo mooi, zo goed… Daar op prachtige plek, onder de cederboom zeiden ze ‘ja’ tegen elkaar. Geborreld werd er tussen de olijvenbossen en dineren echt op zijn Italiaans op het verandaterras aan mooi gedekte tafels. Met een grote glimlach op mijn gezicht denk ik aan deze dagen terug.

Where two cultures become one

En dan de laatste bruiloft van dit seizoen, die van P&A. “Where two cultures become one, love rules”… Letterlijk twee werelden kwamen bij elkaar, Australië en Syrië en de liefde was voelbaar. Ook aan deze bruiloft gingen weer veel mooie, warme en persoonlijke gesprekken vooraf. Ook nu weer werden we getrakteerd op een prachtig gezelschap; hoge hakken, lange jurken en mooie pakken. Het eten was tongstrelend lekker. Nog nagenietend van ook deze speciale bruiloft zo vers in mijn geheugen sluit ik mijn trouwseizoen 2017 af.

Mijn grote dank aan iedereen!

Ik noem bewust geen namen van al die geweldige leveranciers en prachtige locaties waar ik het afgelopen jaar mee samen mocht werken. Het zijn er zoveel en ik kan alleen maar namen vergeten en ik wil niemand te kort doen. Mijn dank is enorm groot dat ik samen met jullie de dromen van vele bruidsparen tot werkelijkheid mocht maken, meer dan ik hier kan beschrijven. Teamwork makes the dream work!

Mijn dank in ook onbeschrijfelijk groot aan al mijn mooie, lieve, grappige, fantastische, bijzondere en te gekke bruidsparen dat ik jullie mooiste dag mocht organiseren en het vertrouwen dat ik hiermee van jullie kreeg. Ik ben oprecht gelukkig als ik de gelukkige en blije gezichten zie van jullie en de gasten en als jullie vertellen dat je zo genoten heb van alles. Dan is mijn missie geslaagd. Dat is wat ik wil, wat mij een gelukkig mens maakt dat met veel passie jullie bruiloft mag organiseren.

Ik kijk uit naar 2018!

Met dit gevoel sluit ik weer een fantastisch seizoen af, ondertussen alweer volop bezig zijnde met het komende jaar. Ook 2018 belooft nu al een heel mooi trouwjaar te worden met geweldige bruidsparen, prachtige locaties en vele toppers van leveranciers. Ik kijk ernaar uit om ook volgend jaar weer mooie samenwerkingen te ontwikkelen en samen met jullie vele dromen uit te mogen laten komen!

Veel liefs, Marion

 

 

 

Leave a Comment