Before Otherwize Weddings

Voordat ik aan mijn carrière als weddingplanner begon heb ik vele jaren ervaring mogen opdoen in het organiseren van diverse evenementen, herdenkingen, bijeenkomsten, congressen, beurzen en officiële ontvangsten voor mijn toenmalige werkgever, de gemeente Hengelo.

Met veel plezier en passie

Met heel veel plezier en passie heb ik deze functie een aantal jaren mogen invullen en ik was altijd oprecht trots dat ik de leukste baan van het hele stadhuis had! Maar na een aantal jaren begon het verlangen om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan toch weer te kriebelen en besloot ik mijn passie voor het organiseren om te zetten naar die zo ontzettend boeiende trouwwereld.

Mooie herinneringen, bijzondere mensen

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en ben ik gediplomeerd en gecertificeerd weddingplanner en leer ik iedere dag weer opnieuw. Nog dagelijks ben ik bijzonder blij met de stap die ik heb gezet en heel dankbaar voor de kansen die ik krijg. Met veel plezier denk ik terug aan de eerste jaren waar uiteindelijk de basis van Otherwize werd gelegd en de mooie dingen die ik mocht organiseren en plannen en de bijzondere mensen die ik mocht ontmoeten.

Een kleine opsomming van de reacties die ik bij mijn afscheid kreeg:

Lieve en fijne collega;
Grote betrokkenheid;
Fijn om mee samen te werken;
Altijd een luisterend oor;
Het prototype weddingplanner;
Organiseren is je op het lijf geschreven;
Punctueel;
Representatief;
Warme persoonlijkheid.
En met deze mooie woorden sloot ik een mooi en bijzonder hoofdstuk af. Bedankt lieve ex-collega’s van de afdeling Communicatie gemeente Hengelo!

Liefs, Marion

Leave a Comment