Als dromen werkelijkheid worden…

Vanuit een zonovergoten Ibiza landen fotograaf Yvonne Kuipers en ik in een stormachtig Nederland. Letterlijk (door de flinke storm) en figuurlijk (vol energie) ‘nastuiterend’ en volop nagenietend van de fantastische bruiloft van ons mooie bruidspaar Paul en Maud.

Een spetterende bruiloft

Samen met wel een héél gezellig Brabants gezelschap werd hun liefde voor elkaar en het spetterende feest maar liefst 3 dagen gevierd en – wow! – wat was het prachtig! De bruiloft werd gevierd bij restaurant Ses Roques aan Cala Comte, een toplocatie in alle opzichten met een waanzinnig uitzicht. Ik kende de plek al wel, maar had er nog nooit een bruiloft gedaan. Slechts een paar maanden voor de bruiloft kwam ik in contact met het fantastische team van dit restaurant en ik kan niet anders zeggen dat het top was. Wat een service en gastheerschap.

Een zonovergoten Ibiza

De weersverwachtingen voor de bruiloftsdag maakten het toch echt nog even heel spannend, want daar waar het in geen weken geregend had en een stralende zon hoog aan de hemel stond, werd er voor dé dag een enorme bui met veel, heel veel wind voorspeld. Oei!! Dit is toch niet waar je op hoopt als je een bruiloft op Ibiza wilt vieren. Uiteindelijk hebben we op een van de terrassen toch onze ceremoniesetting moeten opbouwen, want buiten bleef het grijs en nat.

En toen… op het moment toen niemand het meer verwachte, gebeurde er een wonder. De hemel brak open, de zon ging schijnen en wind ging nagenoeg liggen. Zou het dan toch echt? Verbaasd keken we allen even naar boven. Even maar, want met vereende krachten hebben we met elkaar in een recordtijd de hele ceremoniesetting buiten opgebouwd. Daar op die prachtige plek op de cliff, daar op die vurig gewenste plek.

Tranen van geluk en heel veel liefde

De indrukwekkende woorden van trouwambtenaar Ronald Beukers en de prachtige stem van zangeres Frédérique van den Boomen zorgden voor menige traan tijdens de ceremonie. De mooie wedding arch en prachtige bloemen van Marbin Flowers maakten het gedroomde plaatje compleet. ’s Avonds ging het dak eraf met een spetterend feest dankzij DJ Ronald.

De laatste dag sloten we de bruiloft op gepaste wijze af met een heerlijke tapas lunch, gemaakt door Marielle Beukers en haar team van Mucho Gusto Ibiza. Nova Poelstra liet Maud nog meer stralen dan ze al deed tijdens haar dag met een prachtig bruidskapsel, Backroom Productions verzorgde de techniek tijdens de ceremonie en de taxi’s van Peter zorgden ervoor dat iedereen weer veilig ’thuis’ kwam.

Een bruiloft doe je nooit alleen, ik wil iedereen daarom nogmaals enorm bedanken voor de fantastisch fijne samenwerking! Het was TOP!! Als dromen werkelijkheid worden….

Lieve Paul en Maud, het was een feest. Bedankt dat ik jullie weddingplanner mocht zijn!

Liefs, Marion

Leave a Comment